Christmas In Australia

Når land på den nordlige halvkule feire jul under kalde vintre, er festivalen feiret under varme solfylte dager, i Australia, fordi landet ligger, sørlige halvkule – der somrene er fra desember 21 til mars 21, og vintrene er fra 21 juni til september 21. Dette er grunnen til at julen i Australia er populært referert til som “Summer Christmas ‘. Dette har banet vei for unikhet i feiringen av anledningen på kontinentet. Gå gjennom følgende linjer å vite alt om julefeiringen i Australia.

Julefeiringen i Australia

Julaften
På julaften, ville folk i Australia synge julesanger. Tusenvis av tilhengere av Herren Jesus Kristus ville samles i Melbourne, en by i Australia, på Eva. Julelys er også opplyst av dem. I Sidney, ville folk begynne å synge julesanger en uke før festivalen. Julen Bush, en plante innfødt til Australia, er spesialitet av landet, og satt sitt beste bruk i løpet av høytiden. Anlegget er preget av små røde blomster og blader. Anlegget er mye brukt til å dekorere hjemmene og lokaler, til jul. Sommerferien, som starter fra midten av desember og fortsetter til tidlig februar er nytes til det fulle, i Australia.

Juledag
Den tradisjonelle julebord, utarbeidet av folk i Australia, består vanligvis av kalkun med skinke og svinekjøtt. Legge til leppe smacking delikatesser er familien julen plomme pudding, servert på slutten av måltidet, som en dessert. Turistene i Australia ville nyte julen ved å ha middag på middag på en lokal strand. Bondi Beach i Sydney er påske Suburbs er knutepunkt for turister, under festlig sesongen av julen. Tusenvis av mennesker kan bli oppdaget, feirer festivalen med stor entusiasme, på stranden. Mens hjemme, ville folk i Australia tilbringe dagen ved å omgi seg i spennende friluftsaktiviteter og spill.

Oppfatningen av Santa Claus i landet er også litt forskjellig fra resten av verden. Her rir Santa Claus i seks hvite boomers eller kenguruer, i stedet for reinsdyr. Hans kjolen er også litt mindre “hot” enn den tradisjonelle antrekk. Yacht rase organisert på Boxing Day (desember 26) er verdenskjent. Løpet starter fra Sidney og slutter i Hobart i Tasmania. Boxing Day markerer begynnelsen på etter jul prute shopping i Australia. I motsetning til det mange tror at Boxing Day er noe relatert Boksing sport, er det faktisk dagen, når arbeidsgivere i landet ‘boks’ gaver til sine ansatte. Jul i Australia er noe verdt å se på, bare for måten folk feire det.

Christmas Songs For Kids
Julen Wishes på flere språk
Juletre Dekoreringsidéer
Christmas In Canada
Gryla
Christmas Vacation
White Christmas
Julegaver til mamma
Santa Claus
Christmas håndverk
Christkind

Leave a Reply