White Christmas

White Christmas utgjør i all hovedsak snøfall på julen. Når et sted er dekket med minst 1 cm snø i jula, er det offisielt erklært å ha en hvit jul. Det er vanligvis oppleves av folk som bor i de høytliggende områdene nordlige halvkule. Å ha snø på julen gjør det mer moro og legger enda mer skjønnhet til feiringen av festivalen. White Christmas er nytes ved å spille i snøen og nyter kjølig vær. Gå gjennom følgende linjer å utforske mer informasjon om White Christmas.

White Christmas fortolkninger
Forskjellige steder har ulike tolkninger av White Christmas. I Storbritannia, selv om en enkelt snøfnugg er oppdaget 25. desember, er det offisielt erklært som White Christmas. Andre land vanligvis erklære en hvit jul etter snøfall møter et visst nivå. I noen steder, men forekommer snøfall uventet. I 2004 brakte en julaften snøstorm snøfall til New Orleans og den første noensinne White Christmas ble erklært i Houston, Texas. De nevnte stedene vitne den vakreste julen, når folk fikk rikelig snøfall.

White Christmas er nytes av alle, spesielt barn. Overalt kunne man se barn som leker i snøen og treffe hverandre med snø baller. Snømenn er bygget av barn og voksne blant mye moro og entusiasme, på dagen. Juletrær er dekorert med hvite lys til kompliment snøen hvit bakgrunn og gi den en skinnende look. Snø på julen er alltid minneverdig og gjør julens ånd mer spesiell. Alle gatene er dekket med snø, med vakkert dekorerte utendørs juletrær pryder lokalene til hus.

White Christmas Theme
Du kan også hente den virtuelle effekten av White Christmas til ditt hjem. Alt du trenger er å dekorere ditt hjem og lokaler som per den svært populære White Christmas tema. Du kan hente effekten av snørik vinter til ditt juletre, ved å dekorere det som per temaet. I stedet for å pryde din treet ved de tradisjonelle greener og røde, pryder det ved festoons som er hvit eller off white i fargen. Hvit beaded krans ville være det beste alternativet. Blinkende hvite julelys ville gi den ønskede hvite fargen til treet.

Tre ornamenter for hvit jul tema kan omfatte at laget av plast eller krystall. Noen embellishments er laget for å gi et snødekket se til treet. For å forbedre utseendet, kan du spray stimulert snø som er lett tilgjengelig i sprayboks. Mens du gjør det, sørg for at du ikke overfylle treet med for mye av stimulert snø, fordi fuktighet kan skade treet, om det er ekte. Snakker om andre dekorasjoner, kan du dekorere hjemmet ditt med hvite farger streamere og ballonger. Henge en julegave krans laget av hvite blomster, på ytterdøren.

Top Ten fine julegaver 2012
Baby Jesus Theft
Julegaver til kvinner
Jul i Brasil
Pere Fouettard
Julepynt
Legend Of The Julestjernen
Christmas In Østerrike
Mos Gerila
Fødsel Fast
Julen Window Decor

Leave a Reply