Victorian juledekorasjon

Opprette en viktoriansk Christmas tema ville være en god idé som denne festivalen tok sin nåværende dagers format i løpet av disse dagene. Victorians gjenopplivet gamle tradisjoner julefeiringen som caroling og også introdusert nye begreper som julekort og hilsener. Det var Victorians som fremmet kirkegjenger, gave-gi og veldedighet i løpet av denne sesongen, skaper folk figurer av Father Christmas og Santa Claus å symbolisere ferie sjenerøsitet. Julen var en familie feiring for dem, barn som er den største delen av det. Julepynt og trær ble gjort for å underholde barn og ideen om gave utveksling kom også av samme grunn. Blinkende lys, kranser, sprakende kongler – Victorian julepynt er alle om eleganse og klasse. Laced med gylne antikviteter, slike julen temaer tar deg nærmere naturen. Opprette en viktoriansk Christmas tema er ikke en vanskelig oppgave hvis du har en følelse av takknemlighet overfor naturen. Les mer om den viktorianske julen innredning og feire denne julen i en klassisk stil!

Victorian Christmas Tree
Old-dagers viktorianske juletrær er kjent for sine forseggjorte dekorasjoner som inkluderer pepperkaker, marsipan godteri, kjeks, frukt, hard candies, tinnsoldater, fløyter, papir fans, vind-up leker, tørket frukt, kongler, nøtter, bær og pyntegjenstander av alle slag. Favoritten innredningen av Victorians er papir cornucopias fylt med godteri, nøtter og andre godbiter. Noen hjemmelaget som liten håndsydde dukker, barnevotter, nybakte sukker cookies osv var også viktige viktorianske dekorasjoner. Og sist, men ikke minst, må en viktoriansk treet også ha en jul dukke eller engel på toppen. Viktoriatiden lagt stor vekt på familiens julefeiring dermed felles dekorasjoner også enkle barna håndverk som kranser laget av tyttebær, popcorns eller papir blomster. Mot den senere delen av århundret, tok ny dekor som glass istapper, munnblåst glass globuser (kugels) og sølv og gull papp pyntegjenstander formet som fugler, blomster, månen, skip, sommerfugler, fisk, dyr osv. over alt av godteri og andre slike dekor.

Viktoriansk jul Home Decor
Viktoriansk hjem innredning er preget av rikelig med grønt og naturlige ornamenter som blomster, kongler, bær etc. Mange ikke-så-rike Victorians var veldig begeistret dekorere sine hjem og feire jul og tok inspirasjon fra naturen, og dermed begynte bruken av fersk, rikelig med grønt og bær, furu liktorn, osv. som dekor. Julen misteltein var også en slik ornament adoptert fra naturen. Christmas kranser kan bli funnet på dører og bak vindusrutene.

Viktoriansk Dekor Tips

Julen dekorasjon ideer
History of julen
Hjemmelaget fine julegaver
Legend Of The Julestjernen
Fødsel Fast
Julen Legends
Christmas pudding
Juletre Dekoreringsidéer
Christmas Tree
Jul Home dekorasjoner
Christmas In Africa

Leave a Reply