Topp 10 Christmas Toys For 2012

Julen nærmer seg snart, og det er tid igjen til å fylle dine shopper poser med masse julen godbiter. Det er en ideell tid å gjengi de unge bemerkelsesverdige gaver og bringe det uttrykk for spenningen og spenning på deres ansikter, når de rive åpne sine gaver ‘innpakning juledags morgen. Med den drastiske utvikling av teknologi, er selskaper kontinuerlig kommer opp med friske og nye ideer til leker. Hvert år blir et helt nytt sett av leker lansert i markedet med håp om målretting unge under ferien sesonger, spesielt julen. Les gjennom følgende linjer å finne noen varme tanker til jul 2012. Sjekk ut disse topp 10 Christmas leker og ta plukke for barna.

2012 Hot Christmas Toys

2. generasjon iPad
Hvis du hadde uenige å kjøpe barna en iPad i fjor, ville vi ha gitt vårt samtykke. Men ikke i år skjønt. Med funksjoner som kamera, video-kamera og innebygd mikrofon mangler forrige sesong, har årets kolleksjon dem alle installert. Dessuten vil det forbedrede operativsystemet vekt på å øke kommunikasjonen potensialet av disse funksjonene. Bortsett fra god spennende kommunikasjon og media muligheter, er andre generasjon iPad vil trolig bli priset lavere enn de tidligere versjonene. Det gjør at en må-ha leketøy for alle barn, minst denne julen!

Penger Såpe
Noen gang lurt på at en toiletry element som penger såpe eksisterte? Slår deg hardt i hodet, ikke sant? Pengene såpe er definitivt en av de mest dyktige og fascinerende gaver til 2012. Ikke bare vil dette oppmuntre barna til vaske hendene og bade ofte, men den vil tjene som en fantastisk gave til jul. Dessuten kan du bestille dem på verdier på forskjellige penger beløp. Parfymert med hyggelige aromaer av pære og grønt eple, er penger såpe sikker på å skape mye buzz i markedet både blant barn og voksne, alike.

Nintendo DSi XL
Nintendo hadde alltid vært i leketøy byen, helt siden den ble lansert for første gang i markedet. Mens det var blant de ti beste leker hvert år, er det tilbake igjen i en forbedret og større versjon, noe som gir barna rett type moro og underholdning, spesielt for videospill narkomane. Denne versjonen gir en skjerm område på 4,2 inches, større enn de tidligere versjonene. Som et resultat, er dette en leke som de fleste barna ville være ute fram som en julegave i år.

Zhu Zhu Pets
Med sin popularitet starten i 2009 har disse lekene blitt en av de mest ettertraktede gaver som foreldre se etter for å gaven barna sine på spesielle anledninger, det være seg sin bursdag eller jul. Bare i tilfelle du ikke klarer å finne en ideell julegave til barna, og de fortsatt ikke har Zhu Zhu Pets, så disse fantastiske skapningene bør være på toppen av listen i år. Myk og luftig, disse skapningene er deilig å være begavet og beundret på.

SYMA S107 Fjernkontroll helikopter
På bare 7,5 inches lang, er dette helikopteret verdens siste, minste, og letteste fjernkontroll helikopter. Med en størrelse som passer godt på hånden din, er SYMA S107 en mini metall fjernstyrt helikopter som er sikker på å bli solgt som varmt hvetebrød i markedet, spesielt i løpet av høytiden. Utstyrt med den nyeste Gyroscope teknologi, kan denne leken enkelt håndteres ved hjelp av full-funksjon trim kontroll etter det perfekte flyturen, rett foran øynene dine.

Spy Net Video Watch
For noen gutt eller jente som ønsket å slå inn en detektiv, er Spy Net Video Watch den perfekte gave valget. Denne enheten er utstyrt med en løgndetektor og er i stand til clacking ekte bilder, og dermed gjør denne enheten enda mer autentisk. For å laste ned bildene, trenger alle en å gjøre er å koble til via USB til datamaskinen. Blir solgt til en rimelig pris, ville du ikke ønsker å la det gå av hendene og se barna ber om en bedre dag?

LEGO Technic Snø Groomer
Barn som elsker å spille med disse settene og sette dem sammen vil være svært glade for å motta 390 stykke LEGO sett. Dette er trolig en av de beste svar på dine spørsmål om å finne en flott gave til jul for barna. Når det kommer til slutten av kalenderen med julen, finner LEGO Technic Snø Groomer en plass i topp ti Christmas leker for 2012.

LED Color Morphing Nonstop-Top
I tilfelle du velger en techno-savvy leketøy gave til dine små, kan dette LED farget utrolig spinning toppen gjøre noen barn mer enn fornøyd. La ham fortsette å gjette når han pakker opp i dag, bare for å oppdage en utrolig spinn under. Dette sikkert gjør en unik og tydelig gave til barnet ditt. La ham spinne toppen i timevis og finne glede i alle farger som belyst i prosessen.

PlayStation Move
Går inn den nyeste komponent for PlayStation 3 (PS3) – PlayStation Move! Komme inn i fast humør av pengespill som denne versjonen bringer bevegelse til PS3-systemet. I tillegg til funksjonene som tilbys av PS3, presenterer PlayStation Move PlayStation Move-bevegelseskontrolleren og PlayStation Eye-kameraet som lar deg spore hver bevegelse gjort av deg, og dermed infusing du å være en del av det. Alle barn, som stolt eier PS3, bør definitivt bli oppgradert med PlayStation Move denne julen.

Halo Reach For Xbox 360
Brettspill og dataspill har alle slått kjedelig og ensformig. Men dette monotonien ble brutt av Xbox 360, som ble lansert i 2005, gir tøff konkurranse til Sonys PlayStation 3 og Nintendo Wii. Legge til denne videoen spillet er den etterlengtede Halo Reach. Det krever ikke mye belastning og er også spilte litt annerledes enn de gamle Halo-spill. For alle videospill elskere, gjør dette til en bestselgende gave til barna til jul i år. Gå ta en!

2012 Hot julen Leker

LEGO Brettspill
LEGO har vært å bygge flere gave alternativer for å glede barna i mange år nå. Dette året, blant alle lekene tilgjengelige, de beste alternativene er Toy Story, Star Wars, og Harry Potter. Bortsett fra barna, foreldre så vel er store fans av disse spillene. Den beste delen om disse spillene er at de er lett overkommelig, og dermed slik at alle klasser for å plukke opp en. Disse multi-player action-og videospill forbedre logistiske ferdigheter og tjene som et flott tidsfordriv for familie og venner.

Sing-A-Ma-Jigs
Ulike typer av gadgets er alltid en favoritt plukke for barn i alle aldre og selskaper ikke gå glipp av en sjanse til å produsere slike hotties. Sing-A-Ma-Jigs leker er bare ett av dem som er elsket av barn. Den store musikken de skaper hver gang du presse en er rett og slett utrolig. Men når det gjelder å kombinere alle av dem og klemme, er sangen som de genererer beste sidestykke. La barna har et valg å velge fra ulike notater som de beltet ut om gangen, for eksempel når Saints Go Marching In, og Oh Suzanna.

Bigfoot – The Monster
For de av dere som planlegger å gave noe stort for dine barn, så denne enorme 14-tommers skjerm med høy monster er en perfekt hakke. Tilgjengelig med en tot-vennlig fjernkontroll, kan barnet ditt nyte med og stomp denne lille venn i huset. Til din overraskelse, kan dette fullt oppladbart monster gjøre flips, puste, og burp bortsett fra å vandre frem og tilbake.

Squinkies
Tiny leker og leketøy alltid ta ledelsen i et leketøy markedet som de anses å være en av de beste lekene i verden. Med mange tilbehør, kan du hjelpe barnet ditt til å bygge en hel verden, inkludert en gumball maskin. Disse nye squinkies kan brukes som blyant toppers eller sjarm på armbånd. De er tilgjengelig til fornuftige priser som gjør dem et økonomisk valg for alle.

Barbie Video Girl
Husker de dagene da du pleide å spille med Barbie dukken og utstyre henne med alle slags kreative puppene og biter? Det er på tide at du passerer på din hobby ned til yngre. Men denne gangen, kommer Barbie jente med en vri. Sjekk ut denne leggy plast dukke i en aldri-sett-før utseende. Din favoritt dukken er tilgjengelig med en ekte videokamera installert i ryggen. Du kan spille og umiddelbart vise innspilte videoer.

Zhu Zhu Hamsters
Fjorårets varme Zhu Zhu pet hamstere solgt som varmt hvetebrød, hovedsakelig på grunn av sin kreativitet og mindre kostnader. Disse overraskende mest ettertraktede leker er tilbake igjen i år med nye og forbedrede modeller, redesignet for å appellere barna. De nyeste kreasjon snakker om kampene mellom Kung Zhu Ninja Warriors og Kung Zhu Special Forces.

Turbo Twister
De mest populære og bestselgende fjernstyrte biler er blant de 10 beste leker til jul. Populær blant både gutter og jenter, disse lekene underholde barna ved å utføre spins, wheelies og komplett 360 graders knipser. Men vær forsiktig når du håndterer dem som de ikke ta tid i nipping på anklene. En perfekt leketøy for å holde barna underholdt og engasjert!

Pillow Dyr
Barn, spesielt de små, har alltid elsket snuggly valg når det kommer til gaver. Året 2010 er intet unntak med slike leker. Bortsett fra å være bare utstoppede dyr, er de i stand til utføre ulike andre formål. Ungen kan bruke dem enten som en perfekt bil eller en naptime pute. Unicorn, marihøne, valp, delfin, pingvin, ape – velg ett og legge til spirende samling av ditt barns plysj skapninger.

Furry frenzies
Hvis du hadde tenkt på Zhu Zhu Pets å være de eneste lekene til å kjøre rundt huset ditt, legge til et kjæledyr fra furry frenzies å fullføre gutt samling. Raskt blitt en hot pick løpet av denne sesongen, lodne frenzies tilby deg å velge mellom forskjellige dyr, som hunder, kaniner, vaskebjørn, rotter, katter, ekorn, og pinnsvin. De søte små squeaky lyder som de skaper vil underholde barna. Disse lekene er sammen med hus, leker, og flotte antrekk å fullføre hele settet.

XBOX Kinect
Hvis teenage kids er lei av den vanlige bord og videospill, er det på tide å bevege seg videre og gave dem en XBOX Kinect. Ny til en verden av videospill og tilbehør, dette spillet er forskjellig fra sin forgjenger Wii og Nintendo. Det har ikke noen kontrollerne i stedet, er hele settet stemme-aktivert. La barna føye til spillet fullstendig, med 3-D kamera og mikrofoner tilgjengelig med systemet. Spillet reagerer på selv den minste bevegelse og slå den av er så enkelt som å snakke kommandoen ordet stopp. Så i ditt tilfelle ungdoms ikke høre på deg, du, nå, vet hva du trenger å si.

Christmas Party Games
Jack Frost
Julen Tegn
Funny Christmas Songs
Julen symboler
Christmas Wedding antrekk
Ghost Of Christmas Past
Fødsel Fast
Julen Advent Calendar Ideas
Julen Candle Crafts
Juletre Tradisjon

Leave a Reply