Top Ten julen destinasjoner

Er du lei av å tilbringe julen i ditt hjem år etter år? Hvis ja, så dette året, legge til en dash av eventyr til jul, ved å gå ut. Ikke bare ut av huset, men ut på byen! Det er mange populære samt uutforskede steder i verden, som er perfekt egnet for å tilbringe julen ferie med dine kjære. Alt du trenger å gjøre er å velge en destinasjon som passer dine behov og selvfølgelig budsjettet! I denne artikkelen har vi samlet en oversikt over ti beste julen destinasjoner som helt sikkert vil hjelpe deg å bestemme det beste alternativet.

Ti Populære julen reisemål

Karibiske øyer
Karibiske øyer er utvilsomt en av de beste stedene å gå til jul. Destinasjonen skryte av å ha 2500 kilometer lange kjeden av øyer, i det krystallblå karibiske hav og noen av de beste strendene i verden. Julefeiring i Karibien vil sikkert være en opplevelse for livet.

Goa (India)
Ønsker du det beste av sol, sand, sjø og overdådig sjømat? Du får alt dette og mer på en av de hotteste reisemålene i India – delstaten Goa. Den lille staten er en hypnotiserende blanding av moderne liv og historiske arven som er sikker på å gi deg en høy på julen. Gå til Goa og la løs alle spenninger i hverdagen!

Holland
Ligger i Nederland, Holland et vakkert sted som kan skryte av rustikk livsstil, som er blandet med den hippe urbane livet av lokalbefolkningen. Store felt av fargerike tulipaner, pittoreske landskap, store gården lander, etc. gjør Holland meget fredelig og ideelt for å tilbringe en koselig jul med familien.

Las Vegas
Las Vegas tilbyr sine turister det beste av alt som er nødvendig for å ha en minneverdig ferie for julen. Med nesten alt blir større enn livet, er julen sikker på å bli en begivenhet i seg selv, hvis du tilbringer ferien i Las Vegas. Denne egenskapen gjør den til en av de ti beste reisemålene for julen.

New York
Times Square i New York er en av de beste stedene for turister, for å være på den fantastiske anledning julen. Du ville komme til festen bokstavelig hvert minutt av livet, når du er i New York. Faktisk, touring de travle gatene i New York er en av de beste måtene å tilbringe julen og gjøre en masse shopping.

New Zealand
Det vakre landet New Zealand ligger i Stillehavet. Landet består av flere små øyer, og dermed tilbyr sine turister helt en annen opplevelse i løpet av høytiden i julen. Det er det beste stedet å slappe av og velkommen julen med en avslappet holdning.

Paris City of Lights, Paris, er det ultimate målet å være med din kjære til jul. Nippe fransk vin mens du slapper av under nattehimmelen lyser med fyrverkeri og byens lys og har en minneverdig tid i Paris! Du kan handle for nesten alt under solen, på markedene i Paris. Destinasjonen vil være en visuell godbit for den urbane mye.

Rio de Janeiro
Rio de Janeiro er vakkert dekorert på festlig anledning julen. Feiringen av julen er preget av ekstravagante messer og parader langs gatene i denne etniske sted. Kvinner, menn og barn deltar aktivt i feiringen av festivalen, noe som gjør den til en av de beste destinasjonene å feire festivalen.

Roma
Roma tilbyr tradisjonelle julefeiringen til sine besøkende. Kirkene er vakkert dekorert i løpet av julen. Spesielle bønner tilbys på kirkene, for å markere fødselen av Herren Jesus Kristus. Hvis du ønsker å feire julen i genuint religiøse måte, og angi deretter sti mot Roma, hovedstaden i den europeiske nasjonen Italia.

Sydney
Under festlig sesongen av julen, Sydney, den største byen i Australia, og tilbyr sine besøkende, flotte strender, fantastisk landskap, vakre julepynt og deilig mat. Det er et flott sted å være, hvis du ønsker å en rocka og pulserende julen.

Joulupukki
Julen Bryllupsinvitasjoner
Lighted Christmas Wreath
Julen leker for barna
Julen Oppskrifter
Ded Moroz
Christmas Shopping For menn
Siste Minute julehandelen
Christmas In Italy
Christmas Shopping For Kids
Jul i juli

Leave a Reply