Top Ten fine julegaver 2012

Ja, det er den tiden av året igjen, da den glinsende nyanser av rød og grønn pryder fredelig og rolig hvite. Ingen poeng for å gjette, er det tid for Santa å ri sleden ned baner! Julen er en av de mest etterlengtede festivaler i året. Feiret den 25. desember hvert år, markerer det advent av høytiden og julestemning. Høytiden er en tid for familie, en tid for venner, en tid for glede, en tid for feiringer og alles favoritt, en tid for gaver! Dele våre gleder og lykke med andre er på en all time high på og rundt jul. Legge til glede er de mange tilbud, rabatter og ferie specials showered av hver av butikker, som gjør shopping og kjøpe gaver til noe spesielt og en hyggelig opplevelse. Mange bedrifter også lansere ferie pakker og produkter. Midt oppe i alt dette hjelper vi deg å finne ut de beste gavene uten liste over populære gaveideer for 2012. Løsne opp og grave i.

2012 Hot julegaver
Vi begynner å telle ned, så her du går …

Nummer 10 – Xbox 360 med Kinect
Du er kontrolleren! Det er hva den nye Xbox 360 med Kinect er å gi spillere med. Nå, la gå av håndholdte kontrollere og bli en selv. Den helt nye og revolusjonerende Kinect-sensorer transportere gamer i TV selv med på innsiden-the-idiot-boksen avatar gjør akkurat hva du gjør foran sensorene. Og med Kinect Adventures bunt er du sikker på å komme over opplevelser som du alltid ønsket at du kunne delta i. Se en ball? Kick it! Vil du bli en venn i moro? Bare bli med! En strålende gave til hele familien eller bare spillet elsker av en venn eller slektning!

Nummer 9 – 3D LCD / LED TV
Hvis du har et stort budsjett, kan dette godt støtte ovenfor gave eller være en perfekt frittstående gave. Gaming som ovenfor kan virkelig komme i live hvis spilles på en 3D-TV. Vanlig visning på stor LCD / LED-TV er bra og alt, men det er bare noe ekstraordinært hypnotiserende om 3D når det kaster fotball rett på ansiktet ditt i løpet av dine favoritt spill eller tar filmopplevelse til en helt ny høy med all action skjer som om du hadde rett i midten av den. Igjen, det er en fantastisk gave å gi til familien eller til venner denne jula. Moroa er rett her!

Nummer 8 – Apple iPad 2
PCer og bærbare PC-er snart bli ting fra fortiden. Det er den nye generasjonen av Tablet databehandling: generering av Apple iPad. Lastet med ekstraordinære egenskaper, er den nye Apple iPad smart databehandling rett i hendene: tynnere, lettere og full av ideer. Med 10 timers batteri backup, er det enda gi bærbare datamaskiner og netbooks en løpe for sine penger. Med dual core A5 chips (ikke dobbelt så mye arbeid på samme tid), det har superraske grafikk, LED-bakgrunnsbelyst skjerm, Wi-Fi og 3G, to kameraer foran og bak, multi-touch funksjonalitet og mye, mye mer, ingen mottaker av dette gave fra dagens generasjon vil være i stand til å takke deg så mye han / hun vil.

Number 7 – espressomaskin
I midten av chill av vinteren som går i jula, og etter å ha blitt lei fra å sette alle dekorasjoner, gjester og gaver håndtering, det er ingenting som en rykende varm kopp fint espresso å sende dine trette sanser i en tilstand av ecstasy og sette tilbake til deg ånden av sesongen. Gave en espressomaskin fra en kjent merkevare til dine nære og kjære og tillate dem dem å smake på hver slurk av at nytraktet kaffe uten å gi avkall på den gode smak og kvalitet, og uten å måtte kjøre til Starbucks hver gang det er et sug.

Nummer 6 – Sport / Konsertbilletter
Alle vil være enige om at den hektiske timeplan for fest før og etter jul kan ta mye ut av oss. På denne tiden, mange av oss ønsker å komme bort for å tilbringe litt tid på å gjøre ting vi elsker hele året (festlighet eller ingen festlighet). Og hvis på et slikt tidspunkt, noen gaver oss med nøyaktig hva vi ønsker å gjøre og komme vekk fra rutine av sesongen, er gleden av sesongen sikker på å bli multiplisert. Selv om du ikke kan komme bort fra rutine på en måte du liker, har du sikkert hjelpe din kjære i å komme unna med det: ved Gifting billetter av et idrettsarrangement eller konsert som er i byen. Det er en gave som minne vil være høyt i lang tid framover.

Nummer 5 – Golf Clubs
Julen er ikke bare for de unge Bloods med alle krav for nyeste teknologi. Søteste gleder er også avledet fra de enkleste ting. Gaven nummer 5 er akkurat det: enkleste gleden utledet av bare clubbing en golfball i hullet med finesse mens du spiller med golf venner. Ja, kan et sett med golfkøller gjøre for de vakreste og mest beundret gave til din golf far eller onkel.

Nummer 4 – Klær
Det være seg 30 år før eller inneværende år, nye klær bare ikke kan være ute av etterspørsel eller kjærlighet. Spiller ingen rolle hvilken måned eller årstid det er, klær er en av de mest elsket gaver å gi og motta. Du kan enten velge å ta din kjære en shopping eller butikk på egen hånd og bringe hjem klærne pent pakket opp som gaver. Du kan også velge å kjøpe tilbehør som du tror vil gå bra med klær. Hold din kjære en størrelse på klær og preferanser i tankene før du går shopping for dem.

Nummer 3 – Foot Massøren
Gaven nummer 3 vil ha brukere slipper et sukk av lettelse og velsigne deg hver gang de setter sine føtter på den. Foten massører fra mange merker er å få en stor fanskare blant gifting samfunnet. Jula bringer i en tid med fred og ensomhet, vekk fra daglig reiser fra hjemmet til kontoret og tilbake. Det er en tid for å slappe av og å gi slipp på alle bekymringer av non-festlige rutine. Og foten massager er sikkert en måte å gå om, eller skal vi si – gave om. Ikke bare disse massasjeenhetene er rimelig, er brukervennligheten som de kjører den smerte og stivhet ut av føttene bemerkelsesverdig. Bare sette foten ned for denne gaven, og la føttene dine nære og kjære bli glattet.

Nummer 2 – Pet
For de som er født med inerasable morsinstinkter, er det ingenting mer behagelige enn å måtte ta vare på noen. Med dette i tankene, gifting et kjæledyr er sikkert ikke et dårlig alternativ. Tvert imot, vil det definitivt være en gave som vil være høyt med største kjærlighet og omsorg, og minner mottakeren av tanken bak det. Hvis du har noen i familien eller venner som er glad i dyr og en vaktmester utenat, vil et kjæledyr gjør opp som den beste gaven de kunne noen gang har fått. Lagt glede til ånden av jula!

Nummer 1 – Amazon Kindle
I første posisjon har vi en gave som har makings av en av de mest innovative og beste gaver å gi i jula. Enten du leter etter en gave til din mor, kone, kjæreste, søster, din favoritt tante, eller en venn som elsker å lese, Amazon Rekindle er tingen for deg som er sikker på å tenne ånden av å lese i dem. Den kan lagre opp til 3500 bøker, og vil glede både casual og ivrige lesere alike. Har 50% mer kontrast, kan ting i det leses tydelig i sollys så vel: en fin måte å lese din favoritt bok mens bading under den skarpe solen på vinterhimmelen eller lesing på farten. Virkelig en fantastisk gave!

2012 Hot julegaver

Nummer 10 – Nintendo Wii
Wii glir nedover listen fra i fjor, men fortsatt beholder en posisjon blant de ti beste gaver, for det enkle faktum at det er kult å ha en! Det er en gave som kan nytes ikke bare av den personen du gir det også, men av hele sin familie og selv du. Det er bra om Wii er at du kan spille det i huset foran TV og sammen med familien, men likevel nyte ekte utendørs moro. Selv nye konsoller ankommer med lignende ideer, ville de ta litt tid før de når nivået Wii har allerede oppnådd. Og spillene er tilgjengelige er bare fantastisk. Den nyeste buzz er at Wii lanserer en ny super Mario spillet. Er ikke det nok til å legge hendene på en denne julen for ekte entusiaster! Gå videre prøve det.

Nummer 9 – Digital Camera
Nå her er noe kan hjelpe deg med å fange de vakre øyeblikkene i livet ditt i krystallklare bilder. Digitale kameraer er din ett skudd løsning for dårlig hukommelse og ubestridte glede. Med ny tidsalder, digitale kameraer gått veien ned prisen kjørefelt, som de koste deg for mindre enn en 100 $. Og hvis det ikke er grunn nok å plukke en, vet at selv den mest anstendig av dem i dag har fantastisk kvalitet, up-to-date funksjoner, redigering alternativer og tonnevis av lagringsplass. Denne julen, er et digitalt kamera definitivt våpen!

Nummer 8 – Nye Apple iPods
YO mine hommies! Dette er de kuleste små gadgets tilgjengelig akkurat nå. Med Apple avduket den nyeste iterasjoner til alle sine modeller, og starter med iPod shuffle, underholdning har blitt så mye mer “Applesque ”. De nye iterasjoner er penere, mer elegant, smidigere og mindre kostnadskrevende. Med den nyeste shuffle koster bare $ 50, er det en god handel for gifting musikkentusiaster. Så hva venter du på? Selvfølgelig, julen!

Number 7 – DVD Specials
For de av dere som liker TV-serier og nyte spesielle forestillinger, kan du alltid finne en frisk ny DVD-samlingen der ute. Det kan være lenge glemt samling eller et samleobjekt utgave bare, men det er verdt det. Tenk bare en boks sett av alle episoder av dine favorittserier selv dem du gått glipp av. Vel, som kan legge glitter til noens julefeiringen. Du kan også finne DVD spesielle forestillinger eller DVDer av filmer med ekstra opptakene for ekte hardcore fans!

Nummer 6 – Favoritt tilbehør
Dette er spesielt for folk som tilbringer mye tid med forskjellige ting, og er enten semi-eller fullt besatt med noe. For eksempel, hvis din venn tilbringer måte mye tid med lappy hans, kjøpe ham noe for laptopen og se ansiktet hans lyser opp. Hvis han spiller gitar, få ham noe relatert til det, selv om det betyr å kjøpe den eksotiske hakke! Tross alt, dette var noe som han alltid ønsket, er det ikke? Hvis din tenåring holder hans / hennes mobiltelefon dyrere, og deretter kjøpe ham ryddig tilbehør for det og være trygg, skal din tanke bli belønnet med endeløse takknemlighet.

Nummer 5 – Gavekort
En problemfri gratis og veldig praktisk alternativ! Også det i realiteten blir den mest personlige alternativet. Hvis du er forvirret og vender en choc-o-bloc om hva gave å kjøpe eller føler at din venn / slektning / barn / foreldre kanskje ikke liker gaven, så ikke kjøpe en gave. Enkelt! Vel, det betyr ikke at du ikke får noe for den personen. Bare få kompisen din et gavekort fra en av de stedene du tror han elsker å shoppe. Det kan være fra hvor som helst, rett fra en designer shopping til hans / hennes favoritt spisested. I løpet av ferien, alle butikker tilby gavekort enten til rabatterte priser eller sammen med tilbud. Så, bare gå, og ta dem før de går ut av det!

Nummer 4 – Feriepakke
Hvis foreldrene dine har vært opptatt for en langvarig og du har overhørt dem si at de ønsker å få en pause, så får en pakketur for dem ville være en ideell innsats. Enda bedre, få en avtale der dere kan gå for en familie tur sammen, eller de kan ta noen av sine venner sammen. Med bruk av høytiden, alle reiselivsbedrifter, hoteller og flyselskaper over hele verden begynne å tilby gode tilbud. Ikke la denne sjansen slippe unna!

Nummer 3 – personlig gave kurv
Nå vil innebære en god del forskning og mye engasjement, men vær sikker på at resultatet ville bli et smil like bredt som den engelske kanal på mottakeren ansikt. Du kan gå den tradisjonelle måten og gaven din bekjent sjokolade eller brennevin kurver. Et godt valg skal fylle et flott utseende kurv med de mest favoritt godteri, sjokolade, behandler og selv øl eller brennevin. Men hvis du er klar til å trå mindre kjente banen, så gå for hobby kurver. Hvis personen liker å spille baseball, gi ham / henne en kurv med minner, limited edition ting og noen nye utstyret. Hvis han / hun elsker å samle noe, så fylle kurven med noen nye samleobjekter.

Nummer 2 – Innsamling av gamle minner i en utklippsbok
Igjen, en veldig rørende gave! Ekte tårer vil welt opp dine egne øyne, selv når du kompilere den og etter den tid vil du bli ferdig, kan du ikke ønsker å gave utklippsbok unna. En veldig ømfintlig og sensitiv gave, kan dette være for folk med hvem du deler et nært bånd av kjærlighet, slik som dine foreldre, svigerfamilie, søsken, partner, barn og venner og så videre. Selv de kaldeste hjerter kan smelte bort med en slik gave. Komme i gang og varme hjertet av din elskede med denne gripende gave!

Og til slutt …

Nummer 1 – Veldig Personlig Surprise
En virkelig passelig idé helt avhengig av deg og hvordan du utfører den. En populær Trikset er å pakke en gave i så mange dekker som etter den tid mottakeren får den virkelige gaven, forestiller han det er alt forgjeves, bare for å få noe veldig verdifullt eller utover forventningene. Ideell for folk som ønsker å presentere noen virkelig stor overraskelse! Vel, så hva venter du på – Nå er tiden for å ordne i en spesiell overraskelse for den spesielle personen. Alle de beste og ja, Merry Christmas!

Christmas In Canada
Chrismukkah
Jul i Mexico
Julen setninger
Mikulas
Christmas Light Dekor
Anastasia Of Sirmium
Julen Legends
Unik Juledekorasjoner
Hjemmelaget fine julegaver
Juletre Storage

Leave a Reply