Tømte

I Danmark er gården Nisse anses å gaven bærer og var tidligere kjent som Julenisse. Dette tallet har en sterk innflytelse over juletradisjonene over hele verden. Har du lest diktet, «Tomten ‘av Viktor Rydberg? Vel, i dette diktet maleriet av den tradisjonelle svenske mytologisk karakter blir forvandlet til en rød, lang skjeggete vennlig figur. Dette tallet har vært forbundet med julen siden da. I likhet med Santa Claus, bringer Tomte også gaver til barna, forskjellen bare ligger i måten det er gjort. Tomte er ansett å være den mest kjente skapninger tilhører skandinaviske folklore og har også funnet sted i litteraturen også. Tomte har vunnet popularitet i de engelske utgavene av eventyrene og ordet “Nisse” ble oversatt som ‘Goblin’. Denne artikkelen gir all informasjon om Tomte og hans egenskaper. Bla videre for å lære mer om denne gaven peiling ånd.

Tomte Charcateristics
Tomte, Nisse eller “Tomtenisse ‘er alle svenske ord, som viser et område på innflytelse eller bosted. Dette mytologiske skapningen er tenkt å være en humanoid figur tilhører den skandinaviske folklore. Tomte ble antatt å være en vaktmester av en bonde familie og barn som var hjemme og holdt dem trygge fra ulykker, særlig om natten. Mot den sørligste Sverige, er Nisse felles begrep som brukes i Norweigian, dansk og skånske dialekt. Alle de andre navnene som Tuftekall, Tomtegubbe eller Haugebonde er koblet til opprinnelsen av denne karakter.

Utseende
Tomte eller Nisse er vanligvis en eldre mann, hvis størrelse varierer fra noen få inches til omtrent halve høyden av en normal mann. Han er skjeggete og er kledd i casual klær, som bøndene. Det er også antatt at han kan endre formen på vilje. På den annen side, er det også i henhold til hvilke historier, han har et enkelt, kyklopiske øye, fire fingre og spisse ører. Samtidig, i Danmark vil du finne disse Nisses å være skjeggløs, iført grå og rød ull klær med en rød lue.

tegn

Gamle julefeiringen
Mr. Christmas
Christmas Vacation
Christmas Vacation
Julehilsener
Julen Flowers
Julegaver til mamma
Jul i Mexico
Følgesvenner av Saint Nicholas
Christmas In Canada
Victorian juledekorasjon

Leave a Reply