Tolv Days Of Christmas

Julen feires med religiøs glød på tvers av ulike deler av verden. En rekke ritualer og tradisjoner knyttet til merrymaking av festivalen, en av de mest populære er i pakt med de tolv Days of Christmas. I motsetning til det mange tror, ​​de tolv Days of Christmas ikke begynne før festivalen. Faktisk begynner de på dagen av julen, og fortsette de neste elleve dager. Den første dagen er 25 desember og den tolvte natten er 6. januar. Feirer de 12 juledagene er et år gammel tradisjon fulgt siden uminnelige tider. Med tidens gang, har det vært mange endringer i veien for feiringen av de 12 juledagene. I artikkelen, sjekk ut detaljert informasjon om de tolv juledagene.

12 Days Of Christmas
Opprinnelsen og telling av de tolv Days of Christmas er litt komplisert. Dette er hovedsakelig på grunn av forskjellen i tradisjonene fulgt i kirker, variasjon i kultur av mennesker, så vel som forskjellen i kalendere. I den vestlige kirke, er Epiphany, som faller på 6. januar observert som dagen, når de tre vise menn eller Magi nådd Betlehem å gi gaver til nyfødte Jesus. Ifølge kultur fulgte i Hispania og Latin-Amerika, 6. januar er observert som Three Kings Day. Selv om fødselen av Herren Jesus Kristus blir feiret som julen 25. desember i de nevnte regionene også, er tradisjonen med gave å gi fulgt den 6. januar. I noen deler av verden, finnes det en tradisjon som sier at, er gaver gitt på hver dag av de tolv juledagene.

Kirker i ulike regioner har endret sin måte å feire de 12 juledagene. På noen steder, er 26 desember observert som Saint Stefans dag, mens andre steder den dagen feires 27. desember. Det eneste som er uforandret er feiringen av fødselen av Jesus Kristus i hele verden den 25. desember. Det er ingen klar grunn for de tolv-dagers feiring av jul, selv om mange tror at det kan være det antall dager som de tre kongene av Magi tok å nå Betlehem. Hver dag tolv Days of Christmas har sin egen betydning.

Den siste dagen, eller rettere sagt natten er vanligvis feires den 6. januar. På denne dagen, er juletreet og dets dekorasjoner tatt ned. Deretter blir en storslått fest organisert i alle kristne hus. Noen mennesker koker noe tradisjonelt og forskjellig for hver av de tolv dagene, mens noen bake en kake på den tolvte dagen. I mange land i verden, inkludert Frankrike og England, er den tolvte dagen feiret ved å gjøre Kongens kake, i minne om de tre vise menn eller Magi. En sang ved samme navn er svært populære og blir sunget av små barn, under feiringen av festivalen. Den sanne essensen av julen er sett i feiringen av disse 12 dager av ren glede og festivitas.

Julen Wishes på flere språk
Christmas In Ukraina
Julegaver til kvinner
Jul Home dekorasjoner
Personlig Juledekorasjoner
Ebenezer Scrooge
Christmas In Skottland
Hjemmelaget Christmas midtpunktet
Julen Advent
Julepynt
Anastasia Of Sirmium

Leave a Reply