The Legend Of Stork

Storker har vært ansett som et symbol på lykke og velstand i uminnelige tider. Med tidens gang har ulike legender blitt overført priste viktigheten av disse hvite, langbent fugler. Denne fuglen har blitt referert i legenden om Kristi fødsel og er ansett for eksepsjonelle medfølelse det viste mot Jesusbarnet. Ifølge legenden, led storken enorme smerter i et forsøk på å gi Jesusbarnet med maksimal komfort. Det antas at når Jesusbarnet ble født i stallen, med tilsynelatende ingenting å gi komfortable senger, storken trekke ut sin fjær og ga en behagelig seng for barnet. Det var andre animas så vel i stallen, men alle av dem bare så på Kristus i forbauselse, mens storken gjorde alt han kunne for å hjelpe barnet Jesus. Ikke rart at denne uvanlige følelse av ofre gjort dem et symbol på lykke og velstand siden antikken. Og denne følelsen av offer gjør denne legenden verdt å nevne på denne hellige anledning. La oss ta en nærmere titt på legenden.

The Story Of Stork
Jomfru Maria og Josef leverte Guds Sønn i stallen i Betlehem. Etter å ha levert barnet lå mor Mary i en stall, omgitt av mange fugler og dyr som hadde samlet seg for å hilse på nyfødte. Det var ville dyr blant dem som bare ønsket å få et glimt av babyen mens de andre dyrene knelte ned ydmykt foran barnet. Det var en stork også, blant dem. Storken ble dypt beveget da den fikk babyen ligge på en ubehagelig sengetøy av halm. Mens alle dyrene bare sett på storken holdt bekymre barnets komfort. Når han ikke kunne finne noen myk ting i stallen for å tilby komfortable senger til Jesusbarnet, trakk han alle sine fjær ut, og til tross for enorme smerter, la dem ut som sengetøy for Jesusbarnet. For storken, var smerten av kroppen hans ikke like intens som den smerten av å se den nyfødte lå på halm. Infant Jesus smilte til storken med overveldende takknemlighet og velsignet også stork med undying herlighet. Selv i dag, er disse fuglene husket for dette gjennomtenkt gest og regnes som et symbol på fødsler, de er dermed uunnværlig til baby-dusj. Det er ansett som en heldig omen hvis du ser en stork flying over taket et hus, er som storker nå omtales som beskyttere av ‘babyer’.

Det er en moralsk forbundet med hver legende. Moralen i denne legenden er at uselvisk tjeneste ville alltid anerkjent og belønnet i rett tid.

Christmas In Syria
Jul i Brasil
Krampus
Yule Lads
A Christmas Carol
Christmas In Canada
Christmas pudding
Saint Wenceslaus I, Duke Of Bohemia
Christmas Parade
Julen Wreath History
Mrs. Santa Claus

Leave a Reply