The Gift Of The Magi

Gaven vismennene er et populært novelle skrevet av O. Henry, som forteller livet til en ung ektepar og hvor de finner en måte å kjøpe hemmelige julegaver til hverandre med svært lite penger. Å være en emosjonell historie med en moral leksjon om gave-gi, har det vært en av de mest populære av historier for tilpasninger i lang tid, spesielt for presentasjon i jula. Tomten og dens vri avslutningen er godt kjent, og avslutningen er generelt ansett for å være en utstilling av situational ironi. Det ble angivelig skrevet på Pete Tavern på Irving Place i New York City. I denne historien, forteller O. Henry oss hvordan to mennesker ofret sine mest verdifulle eiendeler for å kjøpe gaver til den personen de elsket, akkurat som de tre vise menn, den Magi – som brakte gaver til Jesusbarnet. Her er et sammendrag og hele handlingen i denne hjerte-rørende juledag historie.

Synopsis
‘The Gift of the Magi “, skrevet av O. Henry er en novelle som forteller oss om Mr. og Mrs. James Dillingham Young, og hendelsene som skjer på en julaften. Dette paret som også går James og Della som, med lite penger, men enorme kjærlighet til hverandre, til slutt går på å selge sine mest verdifulle eiendeler for å kjøpe julegaver til hverandre.

Handlingen
Mr. James Dillingham Young, aka Jim og hans kone, Della, bor i en beskjeden leilighet. Begge har en besittelse hver som de verdi over alle andre. For Della, er det hennes vakre og fyldig hår og for Jim, er det et gullur som tilhørte hans bestefar. Den neste dagen er jul og de har svært lite penger i hånden. Å kjøpe en julegave til Jim, selger Della håret for $ 20, og kjøper en platina fob kjede for Jim klokke for $ 21. Spent og glad for å endelig ha funnet en perfekt gave, kommer hun hjem og begynner å forberede middag. På retur hjem, er Jim lamslått da han finner Della med kort hår. Vettskremt av hans uttrykk, innrømmer Della da at hun solgte henne håret for $ 20 å kjøpe ham en gave. Della lærer da at Jim har også brakt henne en gave – en rekke dyre kammer for håret (referert til som The Combs). Når Della avslører kjede som hun kjøpte for ham, svarer Jim at han solgte sin klokke for å få penger til å kjøpe henne disse kammer. Nå, men begge har julegaver som de ikke kan bruke, er de fortsatt glad for å ha funnet fullkomne kjærlighet – deres virkelige julegave.

Historien ender med fortelleren sammenligner pairens gjensidig offerplasser gaver av kjærlighet med de av den bibelske Magi. Fortelleren bemerker at selv om Jim og Dellas presenterer ikke vise seg å være nyttig, men de er de klokeste givers av alle.

Merry Christmas Origin
Christmas In Sveits
Mos Gerila
Julen symboler
Anastasia Of Sirmium
Ghost Of Christmas ennå ikke kommet
Jul i India
Christmas In Irland
Julen Wreath Design
Juletre Storage
Jul i Portugal

Leave a Reply