Sinterklass

Julen, feiringen av jomfru fødselen av Jesus Kristus, Guds sønn, som elsket sitt folk veldig mye og led mye for dem, blir feiret over hele verden med stor iver. Folk gleder ved denne anledningen ved å synge julesanger, dekorere sine hjem, serverer fester, gjennomfører bønner og utveksle gaver. Gaver er av stor betydning på julen, spesielt for barn. Ulike gave-bringe tallene er forbundet med jul og de generelt distribuerer gaver og leker blant barn. Tallene kan variere men deres ansvar forblir den samme. De fleste av disse tallene utbetale gaver i hemmelighet, for det meste i løpet av natten, slik at barna føler seg overveldet med glede og gåte når de kommer opp neste morgen. Sinterklass er en slik gave bringe figuren populær i Nederlandene. Han er motstykket til Santa og har er ganske lik ham i utseende også. Les videre for å vite ham mer.

Sinterklass i Santa

Opprinnelsen
Begrepet Sinterklass oppsto i Spania, men denne gaven oppdragelse skikkelse ble populær i Nederlandene. Han kommer i løpet av midten av november, vanligvis på lørdag, i en dampbåt og antas å komme fra Spania. Han bringer vanligvis gaver som mandariner å foreslå at han er faktisk kommer fra Spania.

Utseende
Sinterklass er en gammel mann med full hvitt skjegg og hvite hår. Han bærer en tradisjonell biskopens vestment med en lang rød kappe over det eller, alternativt, en rød stjal og dons en rød gjæring. Han har en gull-farget Crosier og en lang seremoniell gjeter ansatte utsmykket med fancy krøllet toppen og rubin ring. Han har en bok som antas å ha kontoer til hver enkelt om hvorvidt han var god eller dårlig i løpet av året som gikk. Tradisjonelt, rir han en hvit hest.

Hva han gjør
Akkurat som den populære figuren Santa Clause, er Sinterklass også en gave å bringe figur. Det antas at Sinterklass bringer gaver fra Spania og slipper dem for barn i skoene de holder nærheten av pipa. Han kommer rundt midten av november og avkastning ved 5. desember. Peisen og skorsteinen har veket til moderne teknikker og nå, barna holde sine sko ved siden av sentral oppvarming enhet, som tilsvarer peisen. Sammen med skoene, de holder gulrøtter eller høy og en bolle med vann for Sinterklass hest. De synger en Sinterklass sangen også, og den påfølgende dagen, de finner litt godteri eller noen små gaver i deres sko.

Typiske gaver
Sinterklass gaver inkludere visse ting som er typisk for julen. Gaver kan være mandarin appelsiner, varm sjokolade, brev-formet bakverk, sjokolade brev, pepernoten, speculaas, sjokolade mynter eller marsipan figurer. Nyere Sinterklass tilbyr noen ganger en sjokolade statuett av Sinterklaas også.

Hjelpere
Som Julenissens alver, Sinterklass også har hjelpere kalt Zwarte Pieten eller Black Peten, er en svart pete antas å være en ungdom med svart ansikt og svart krøllete hår. Han kommer i fargerike 17. århundre siden-lignende antrekk, ofte prydet med snøring krage, og donning en fjærkledde cap.

Sinterklaas og hans svart Pete, akkurat som Santa, bære en pose fylt med godteri for å distribuere blant gode barn. Uskikkelige barn får en dask med rogna dvs. en skorstein sopelime. Ifølge gamle dagers sanger, setter Sinterklass de uskikkelige barn i sekken og tar dem til Spania. Tradisjonen med Black Peten kaster godteri kan være relatert til Legend of Saint Nicholas og de tre vesker med gull.

Som er tydelig fra navnet selv, er Sinterklass bare en annen fremtoning av Santa Claus og / eller Father Christmas og andre lignende tall. Han kan ikke ligge på Nordpolen, men han hjelper holde juledag og ånden i live!

Christmas pudding
Grinch
Christmas In Sveits
Jul i Vatikanet
Santa Party Game
Chrismukkah
Julefarger
Tolv Days Of Christmas
Julegave Wrap Ideas
Romantisk Christmas Vacation
Santa Claus

Leave a Reply