Secret Santa Party Spill

Julen handler om å få inn i sporet med julestemning, god mat, familie og partier. Folk er kontinuerlig for å gjøre sine julen unikt og hyggelig hvert år. Presenterer har alltid vært en iboende del av julen, og de konvensjonelle regelen sier at gaver under juletreet må åpnes på morgenen av julen. Men er folk prøver å bryte fri fra arkaiske normer og Secret Santa konseptet viser seg å være ganske stort pause fra de tradisjonelle stiler av gave-gi. Ikke bare får en person en gave, men han eller hun mottar det fra en anonym person som gjør det enda mer spesielt, komplett med et element av overraskelse. Dermed har familier over hele verden sakte kommer til å innse at julegaveåpning fra kjente mennesker har sakte fizzled ut av spenning. For å gjøre partiet mer spennende, hvorfor ikke arrangere en Secret Santa tema, og krydre festen med noen stor Secret Santa spill?

Gjett hvem?
Den vanlige Secret Santa spillet er svært enkel. Hele ideen er å få alle familiemedlemmer, venner eller medarbeidere er engasjert til å få gaver og tilordne dem tilfeldig til en annen person med en tildelt budsjett. Hvorfor ikke bøye reglene litt? Denne gangen får alle mennesker til å plukke ut et navn på en person som de skal tildele gaven, og kjøpe en gave basert på personligheten til giver. For eksempel, hvis giveren elsker mat, kan et eksempel på en gave være en Burger pute eller sjokolade. Spillet her er for mottakeren å gjette hvem gaven kunne ha potensielt kommer fra. Kandidaten har tre muligheter for å få det riktig. Start med dette spillet, og se galskapen utfolde seg.

Skitne Gift Exchanges
Som vanlig Secret Santa norm, får alle til å kjøpe gaver til hverandre anonymt på et tildelt budsjett, men ikke tildele gaver til noen tilfeldige medlem. Spillet her er for spilleren å plukke ut noen gave fra partiet for en annen person. Hvert medlem må plukke ut en gave. Hvert medlem har til å bestemme om de vil beholde gaven eller prøve og stjele en annens gave hvis det ser interessant. Dette vil holde gjestene okkupert og på slutten av dagen, vil luften av spenning ikke har dødd ned.

Secret Santa Poker
Alt du trenger er en kortstokk og dine Secret Santa gaver lå ute i form av spill! Dette er mye mer moro enn å bruke penger og kan bli spilt med noen form for poker av ditt valg. Vinneren av en hånd Poker vil komme til å ta alle de Secret Santa gaver som er satt opp for spill for den aktuelle runden. Slå den vanlige inn uvanlig og dine gjester er inne for et galla tid!

Nisse fake ut
Dette er et morsomt spill, og er sikker på å få ut barnet skjult i deg! Dette er et perfekt spill som kan spilles med barn og voksne. Med de originale Secret Santa gaver, ta noen gag gaver fra din lokale sprell butikken og pakk den i fancy papir blande den med de andre gaver. Trikset er å velge en gave som ikke er en gag gave. Folk må ta på, føle og analysere hva som kan være skjult under innpakningspapir. Du kan prøve å bruke hånden goo, gummi øgler, klovner eller falske insekter i flasken som kneble gaver. Dette er definitivt kommer til å få festen i gang!

De nevnte ideer du kan få partiet startet på en funky og interessant notat. Føl deg fri til å bruke fantasien og eksperimentere med et par spill i din egen. Uansett, dine gjester er inne for en ball av gangen!

Christmas In Syria
Julen setninger
Legend Of Christmas Stocking
Julen dekorasjon ideer
Julen SMS
Legend of Drummer Boy
Mrs. Santa Claus
Perchta
Yamal Iri
Rudolph-The Red nosed Reindeer
Christmas håndverk for tenåringer

Leave a Reply