Santa Claus

Julen er en av de mest populære festivaler rundt om i verden. Den feires for å feire fødselen av Herren Kristus, grunnleggeren av kristendommen religion. Som festivalen feires fra en lang tid, har det vært flere nye tilskuddene i tradisjoner og ritualer av festivalen siden den startet. Begrepet “Santa Claus ‘bringe gaver til barna er en av dem. Men med tiden julenissen har blitt så mye en del av denne festivalen at minst barna ikke kan se forbi julenissen når jula kommer. Julenissen har vært fenomenal i popularizing Jul i asiatiske land der julen var en mindre populær festival i forhold til vest.

Opprinnelsen
Saken om Santa Claus er en mytologisk karakter er ofte diskuteres. Mens noen hevder at nissen var en gang en ekte karakter som nå har blitt gjort fiktive med mytologiske fortellinger og historier, mange andre hevder at nissen var aldri ekte og er et resultat av kommersialiseringen av julen. Flere lignende tegn er også populær i Europa og andre deler av verden. Santa er også kjent som Saint Nicholas, Father Christmas, Kris Kringle. Legenden kan ha sin opprinnelse i hagiographical historier knyttet til den historiske skikkelsen gave giver Saint Nicholas.

Det er sagt at julenissen elsker barn og bringer gave til dem på den 24 desember (sen kveld og overnatter timer julaften) eller på Saint Nicholas Day dvs. 6. desember. Selv tidligere i Santa ble illustrert seg biskopens robes, sammen med tid Julenissens karakter forandret til en lystig, hvit-skjeggete mann med en rød frakk og hvit krage sammen med hvit-håndjern røde bukser og svart skinn belte og støvler. Han bærer også en stor pose med ham der han sies å lagre alle gavene han ønsker å formidle på jorden. Gradvis dette bildet har blitt popularisert gjennom sang, radio, fjernsyn og film. I Europa også, er en lignende karakter ofte kalles Father Christmas populære.

Legend
Det er også flere legender knyttet til Santa Claus. Ifølge en populær legende i Santa bor i nord, i en uendelig land av snø. Den amerikanske legenden om julenissen forklarer hans bolig på Nordpolen. I England er synonym Santa dvs. Father Christmas sies å være bosatt i fjellene i Korvatunturi i Lappland provinsen, Finland. Det sies at Nissen bor med sin kone Mrs. Claus, umpteen antall mirakuløse alver, og åtte eller ni flygende reinsdyr.

Santa er også hovedpersonen av flere Godnatthistorier av barna. En av disse populære historiene forteller at etter å se på registreringer av hele året, gjør i Santa en liste over barn over hele verden, klassifisere dem i henhold til deres atferd, og deretter leverer gaver, inkludert leker, godteri og andre gaver til alle barna tilsvarende. Det sies at han fullfører denne gjerningen med hjelp av alvene som gjør lekene i verkstedet og reinen som trekker sleden hans når han hodet mot julefeiringen på julaften.

Belsnickel
Juletre Vedlikehold
Yule Lads
Father Christmas
Sinterklass
Mikulas
Julen setninger
Jul i Romania
Topp 10 Christmas Toys For 2012
Julen Prayers
Mrs. Santa Claus

Leave a Reply