Saint Nicholas

Når vi tenker på julen, det er mange ting som streng gjennom våre sinn. Juletrær, glitter, snø, en varm ildsted, barn, gaver og, selvfølgelig, Santa Claus! Men du vet, det er også at én person i hvis bilde Julenissen ble opprettet. Ja, det er Saint Nicholas. Mange av oss har hørt om ham, men spørsmål som “var han den opprinnelige Santa ‘, kan’ hva gjorde han ‘osv trenger noen undersøkelser. Er St Nicholas bare en myte og / eller legende? Nei! Saint Nicholas var en virkelig person som ble født i en liten landsby kalt Patara, i det tredje århundre. Han kom fra en velstående familie, og var religiøs selv i svært ung alder. Hans foreldre døde, og etterlot ham med en stor arv. Nicholas, være den personen han var, bestemte seg for å bruke denne arven for å hjelpe de trengende! Til slutt ble han tatt biskopen av Myra. Hans gi naturen var populær blant alle de som kjente ham. Les videre for å finne ut mer om Saint Nicholas og St. Nicholas dag som feires den 6. desember.

St. Nicholas Story

Skytshelgen
St. Nicholas ble skjenket med tittelen “helgen” på grunn av sin godhet og de tingene han gjorde for folk. Han er ikke bare skytshelgen for barn, men også for sjøfolk og skip! Legenden sier at en gang, da noen sjøfolk ble fanget opp i en storm, og ba til St. Nicholas, dukket han og roet stormen og fikk skipet til kai trygt på porten.

The Story Of The Three Vesker
En av historiene som viser oss sin godhet er av en fattig mann som hadde tre døtre, men ikke nok penger til å gifte seg med noen av dem. På høring om denne familien, bestemte Saint Nicholas å hjelpe den stakkars mannen. Nicholas, være beskjeden og ikke ønsker å vanære den fattige ved å gi ham penger direkte, ventet til nightfall å kaste tre vesker fylt med gullmynter gjennom vinduet den fattige manns hus. Selv om det er mange varianter av hvordan han leverte pengene, viser det definitivt at Saint Nicholas var en slags hearted og sjenerøs person. Med passering av tid men folk alltid begynte å tro at hvis de fikk en hemmelig gave, var det fra Saint Nicholas!

St. Nicholas Og Santa Claus
Selv i det 16. århundre, St. Nicholas var ikke så populært, ble han kjent med andre navn og var forbundet med å gi gaver til barn. Han var kjent som Father Christmas i Storbritannia, mens det i Frankrike ble han kjent som Pere Noel, og Kristus Kind i Tyskland. I USA, på et tidspunkt, var han kjent som Kris Kringle, men navnet ble deretter tatt av nederlenderne som smeltet de gamle historiene St. Nicholas med sine Kris Kringle historier og en ny karakter ‘Sinterklaas’ tok form. Dette, selvfølgelig, ble Santa Claus over tid, de mest elsket figur av julen!

St. Nicholas er forbundet med julen ikke bare på grunn av sin tilknytning til Santa Claus, men også fordi han var en snill og gi personen. Han ble noen alle elsket og det er det julen handler om, er det ikke?

Julen Books
Rudolph-The Red nosed Reindeer
Julen symboler
Julestjernen dekorasjon ideer
Krans Decoration For Christmas Tree
Julegaver til kjæresten
Jul i Tyskland
Julehilsener
Outdoor Juledekorasjoner
Jul i Frankrike
Christmas Wishes

Leave a Reply