Mrs. Santa Claus

Lite er kjent om Mrs. Claus som i levende fantasi, er sett baker kaker med hjelp av hennes hus alver i en koselig, lekker kjøkken et sted i deres Nordpolen bolig. Som Santa Claus kone, har Mrs. Claus blitt forestilt som en traust kvinne, litt på den tyngre siden, med grått hår og briller. Illustrasjoner av Mrs. Claus som en munter kvinne er produsert flere ganger for publikum. Hun er også portrettert som en gave-giver i tradisjonelle amerikanske skikker løpet av jula. En skyggelagt figur i populære Christmas folklore, var fru Claus skapt av James Rees i år 1849 og har også dukket opp i Katherine Lee Bates dikt ‘Goody Santa Claus “i år 1889. Mange filmer, bøker, operaer og tegneserier har blitt skrevet om Mrs. Claus siden. Det har vært mange konflikter på det første navnet på Mrs. Claus. Noen har hevdet over Jessica og Gertrude. Les videre for å løse den fascinerende mysterium om Mrs. Claus.

Mrs. Claus

Historie
Mrs. Claus har vært nevnt på mer enn én anledning etter hennes oppstarten i år 1849 av James Rees i fortellingen «A Christmas Legend”. Hun ble deretter nevnt i Yale litterære tidsskriftet i år 1851, som ble etterfulgt av en julegave musikal, og i Harper magasin i årene 1854 og 1862 henholdsvis. Hun ble deretter brakt ut for første gang i barnebok Lill i Santa Claus Land og andre historier. Mrs. Claus ble godt kjent da, selv om hennes eksistens fortsatt ruvet i skyggene av andre viktige, Christmas idoler. Til slutt, i år 1889, ble hun gitt prominence av Katherine Lee Bates i et dikt med tittelen “Goody Santa Claus ‘.

Myte
Mrs. Clause ble popularisert som kvinnen som fulgte Santa på sleden for å levere leker til barna. Hun er kjent for å ha levd i de tidlige middelalderen med Santa og fikk navnet “Goody” som betydde en god kone som tok vare på huset og Santa Claus. Det er også en utbredt oppfatning at fru Claus ved flere anledninger, besluttet å holde tilbake på Nordpolen, da i Santa reist verden rundt, bare steke pepperkakehus eller informasjonskapsler, dekorere juletrær og bruke verdifull tid med hennes kjære hus alver som ville holde henne med selskap.

Personlighet
Folk stort sett enige enstemmig Mrs. Claus karakter. Det var enighet om at siden julenissen var en lystig karakter, ville hans kone ikke være noe annerledes. Hun har blitt portrettert som en eldre kvinne, med hvitt hår, briller og en rød antrekk med hvite pels tilbehør. Hun ble gjort for å se ut som den perfekte, omsorg kone som ville bryte et skjerf rundt Santa Claus hvert år, før han la ut på sin lange julen reise.

Mrs. Claus rolle kan ha blitt overskygget av de andre viktige aspekter ved julen, men ingenting kan ta bort hennes pidestall som kvinnen i rødt venter, på en natt med feiring, for hennes mann å returnere fra sin lange reise. Bildet er komplett med hennes gjør cookies på bakgrunn av en koselig peis, og jolly alver.

Jul i Vatikanet
Juletre Topper
Jul i Tyskland
The Gift Of The Magi
Julen bøker for barn
Claus Cranberry Punch
Christmas In Etiopia
Julen julestrømpa Ideas
Juletre Tradisjon
Yule Goat
Julen Candy Cane Dekor

Leave a Reply