Mr. Bingle

Mr. Bingle har blitt en integrert del av juletradisjonene. Hvem kan glemme sangen, Jingle skramle klirre! Her kommer Mr. Bingle? Mr. Bingle har vært en aide-de-camp til Santa Claus i lang tid, og de har selv dukket opp i tv-reklamer sammen. Mr. Bingle ble opprinnelig designet for å være en maskot for ‘Maison Blanche’ avdelinger butikken i New Orleans. Lederen av New Orleans butikken ville instituttnivå butikk å ha sin egen julen karakter, det var her at Mr. Bingle ble utviklet. Mr. Bingle antas å hjelpe Santa Claus levere gaver over hele verden i løpet av julen. En av de mest populære fiktive julen tegn, Mr. Bingle også antas å bringe lys i livene til de undertrykte. Fra talk show til TV-reklamer, har quirky snømannen en lang historie i juletradisjon i New Orleans og alle rundt om i verden. Julen er en flott tid å komme sammen med familien, feire og dele historier. Så dette året, hvorfor ikke dele den tapte historien om en gang populære karakter, Mr. Bingle og gjenopplev eventyrene til hvordan det hele begynte.

The Snowman Assistant

Historie
Mr. Bingle har vært en drømmeaktig del av høytiden for barn og voksne i New Orleans og rundt om i verden. Den lille snømann, kjent for å danse og snakker på morgenen TV sammen med for å være Julenissens trofaste assistent, ble tapt i løpet av årene. Men lever julen ikonet fortsatt på i minnene til mange. Historien om Mr. Bingle går helt tilbake til 1947, da han ble brakt til liv av Emile Aline, en ansatt av Maison Blanche varehusene.

Opprinnelig laget for å representere merket, var Mr. Bingle mer av en maskot enn en julegave figur. Men siden snømenn var assosiert med vinter, fant designerne av Mr. Bingle det bare passende å merke ham som en julegave ikon. Mr. Bingle gjorde sin første offentlige opptreden i et dukketeater, puppeteered av en mann kalt ‘Isentrout’. Mr. Bingle begynte å vinne popularitet og startet vises for tv-reklamer som julenissens assistent og også gjorde radio talk show. I mange år ble Mr. Bingle forbundet med varer og leker, og senere gikk på å bli gjenstand for interesse, rundt som mange mennesker utviklet julen historier. I en svært populær konto, ble Mr. Bingle ofte sammen med Santa Claus, og duoen ble sett hjelpe / støtte hverandre gjennom julen.

Popularitet Of Mr. Bingle
Bortsett fra å være en fremtredende julen figur, ble Mr. Bingle identitet pusset opp og viser han gjennomførte på TV var noen av de mest etterlengtede viser under julen. Fra papir mache tall til flygende figur av Mr. Bingle, ble denne populære karakteren forgudet og elsket av barn over hele USA, og med den landsomfattende oppstyret rundt ham, verdens begynte å akseptere Mr. Bingle som en universell symbol. I dag, selv om miniscule karakter har blitt dyttet til baksiden av mange menneskers sinn, fortsetter Mr. Bingle å spre sitt sprudlende sjarm, glede og lykke i en butikk som heter ‘Dillard er “.

Selv flyr tall, dukker og maskoter fra Mr. Bingle ikke settes i mange butikker for julen lenger, er tegnet og glede knyttet til dette snømann fortsatt etset i minnene mange. Så denne julen, sitte barna ned og fortelle fabler av denne populære karakter. Hvis du ønsker å bringe tilbake minnene om Mr. Bingle, hvorfor ikke gave selv eller din familie en Mr. Bingle utstoppede leketøy for denne julen?

Christmas Tree
Jul i Portugal
Julen julestrømpa Ideas
Julen leker for tenåringer
Julen Dyr
Ded Moroz
Julehandel for pappa
Ebenezer Scrooge
Hedenske tradisjoner og julen
Christmas In Slovakia
Gryla

Leave a Reply