Modern juletrepynt

Det er jul, og tid til å glede seg i Herren er her. Den juledag, dagene forut og fortsetter det feires over hele verden med mye joyousness og entusiasme. Men mens det grunnleggende om det fortsatt er intakt, har julen kommet en lang vei fra å være en tradisjonell måte å tilbringe sesongen med familie og venner, omgitt av kjærlighet, varme, personlig tilberedes måltider, og en pent dekorert interiør og eksteriør til moderne måte å gjøre det samme riktignok med en helt ny måte å dekorere opp omgivelsene, inkludert den gode gamle juletre.

Juletre, med all sin historie og tradisjoner holdes intakt, har gjennomgått en endring, en endring som er helt utad, men spellbinding likevel, uten å drepe av ånden av sesongen. Borte er de dager da bjeller, baller, candy canes, stjerner og engler var den eneste måten å Bejewel et juletre. Nå er dekorere et juletre bare begrenset til hvor en person kan strekke hans / hennes kreative evner. Og hvis de brukes til fordel, kan en makeover til dekorative sans for juletreet gir en annerledes sunt og elegant føler for det. Nedenfor har vært nevnt noen moderne ideer til å dekorere et juletre. Gå gjennom dem, så enten bruke dem eller lage noe nytt.

Moderne Christmas Tree Dekoreringsidéer

The Tree
Flytte over den tradisjonelle eviggrønne treet! I stedet for å indulging i loven for å kjøpe et juletre eller voksende en, denne julen, gå av banen og ta en eventyrlig og fjærlett lys juletre laget av fjær. Alt du trenger er hvite kalkun fjær, varmt lim pistol, en lang og tynn håndverket pinne, en dekorativ stjerne, og dekorative glitter spray av ditt valg. Treet vil ikke være like stor som den tradisjonelle, men vil se dobbelt vakkert.

Stjerner Vs Gingerbread
En flott måte å unikt dekorere juletreet er ved å holde stjernene og baller til side og legge det opp med pepperkaker og pepperkakehus menn. Å skape en mørkere kontrast, dypp noen av stykkene i honning, la dem tørke av og deretter laste dem opp. Pepperkaker ting er ikke alt, du kan også bruke sjokolade cookies eller andre smaker.

Un-dekorere
Hva med å ha et tre som barn ville elske å un-dekorere? Høres litt ut av kurs, men det er også mye mer moro enn å dekorere, for barn minst. Men hva er det å un-dekorere? Små gaver hengt opp på treet som ornamenter. Barn vil en galla for en tid unwrapping dem. Du trenger ikke engang å begrense det til bare ett tre. Du kan selv ha et annet tre dekorert den tradisjonelle måten. For moro, henge opp uåpnende gaver et par dager før julaften og spør dem om de kan vente til sin tid.

The Country Side Effect!
Et juletre pyntet med ornamenter basert på landsbyen tema vil se så gode god som noen av de ting der ute. Ornamenter som små hus og kirker plassert stille mellom de dekorative baller og baubles vil bringe tre til liv. Liten størrelse LED lys pakket rundt landsbyen vil legge en fantastisk dimensjon til hele landsbyen.

Rosenrød Roses!
Hva med å lage ting, som er i forgrunnen nesten hele året bakgrunnen rundt jul? Vi snakker om roser, og hvis kombinert med juletreet, kan roser legge en aldri-sett-før utseende til det. La alle de kunstige pyntegjenstander og gå naturlig. Bruk roser av forskjellige farger som ornamenter for juletre og se på julen være omgitt med sjarmerende duft. Men ikke ornament på tre med roser bare til en dag eller to før jul som de er bundet til å dø ned.

Oseanisk Delight!
Noen gang tenkt på å dekorere juletreet med skjell og perler? Nei Alle ornamenter som pryder havet kan også pynte og lyse opp ditt juletre. Hvis du ikke allerede har fått mange slike elementer du kan kjøpe dem fra en nærliggende håndverk butikk eller en strand hvis ønsker å plukke dem utenfor kysten og ha det gøy også. Spraymaling og glitter male dem med en kombinasjon av to eller flere farger og henge dem på toppen av treet og du har en luftig hav tema for christmas.

Julegaver til besteforeldre
Jul i Romania
Ded Moroz
Christmas Light Dekor
Julen Choir
Snowman Julen Crafts
Julen Advent
Julen Handmade Stocking
Julen Door Decor
Julen Bryllup Dekor
Christmas Cake Oppskrift

Leave a Reply