Legend Of The Julestjernen

Den fargerike julen stjerner hang på trærne og husene har nå blitt en fremtredende symbol på julen. Tilgjengelig i en rekke størrelser, farger og mønstre, disse bedårende dekor bringe smaken av festivaler sammen med dem. Har du noen gang tenkt på hvordan disse stjernene ble selve symbolet på julen? Julestjernen, også kjent som Star of Betlehem, er knyttet til fødselen av Guds sønn, Jesus Kristus. Kristne over hele verden mener at det er denne stjernen som avslørte Jesu fødsel til hyrdene og vismennene og førte dem til Betlehem, hvor Jesus ble født. Dette symbolet for fødselen av kongen av konger vises i Nativity Story av Evangeliet etter Matteus. De vise mennene spurte kong Herodes som ved å tolke vers fra Book of Mika og som ved profeti, ledet dem til Betlehem, en nærliggende landsby. Star of Bethlehem ledet dem til Jesus fødested i Betlehem.

The Story Of Star Of Bethlehem
En ny stjerne er sett i himmelen, sammen med andre stjerner, var en fin kveld, og denne stjernen så strålende at dets lyse stråler spredt lys som lyse som dagen i de grå åsene i Betlehem. Hyrdene, som var hvile etter en hektisk dag, så dette merkelige, lysende stjerne og ble skremt på grunn av uvanlig glans. Umiddelbart, til sin overraskelse, kom en engel til dem og sa: Ikke vær redd, stjernen har kommet for å gi deg gode budskap om stor glede, og vise deg stedet der en liten baby er født, – litt babe hvis navn er Jesus, og som vil gi fred og glede til hele verden. Engelen forsvant etter å si dette, og hyrdene besluttet å gå og se barnet. De forlot sine saueflokk hviler på skråning og tok sin kjeltring.

Gjeterne startet mot Betlehem, etter lysende stjerne og nådde stabil der Jesus Kristus ble født. De bøyde barnet som ble svøpt i en krybbe. Det var den samme stjernen som dukket opp før de tre vise menn som har lagt merke til stjernen bevegelse. De forsto at det var noen tegn og begynte å følge den. Disse kloke menn også, kom til Betlehem og bøyde seg før babyen og presenterte ham med de ulike gaver som de hadde fått med seg. Stjernen, som støpt sterkt lys og ledet hyrdene og vismenn til Betlehem, og deretter gikk tilbake til himmelen.

Julestjernen er ikke bare en fargerik dekor, det betyr fred og høye forhåpninger. Det gir deg glimt av håp om at Guds Sønn vil hjelpe deg å konfrontere og erobre hvert vanskelig situasjon du kommer over. Det viser at alle gode ting kommer innenfra og at det er en silver lining i hver mørk sky.

Julehilsener
Julen setninger
Easy Julen Recipes For Kids
Juletrepynt
Lighted Christmas Wreath
Julen filmer
Ghost Of Christmas ennå ikke kommet
Jack Frost
Julestrømper
Christmas Wedding
Sinterklass

Leave a Reply