Legend of Rudolph

Rudolph the Red-nosed rein, hadde en veldig skinnende nese – dette er en av de mest populære julesanger som forteller historien om Rudolph, et reinsdyr, som hans venner pleide å erte for sin røde nese og hvordan han ble utnevnt til å trekke julenissens slede . Før vi vet Rudolph og hans historie, bør vi vite om Bob mai, personen bak denne gutten favoritt fordi den faktiske historien om skaperen av Rudolph er også ikke mindre enn noen forbløffende eventyr. Bob May kone, Evelyn, var en kreftpasient nærmer død. De hadde en liten datter som på en desember natt, kontaktet ham med spørsmål Hvorfor er ikke mamma akkurat som alle andres mamma? Hun lurte på hvorfor hennes mor alltid holdt seg borte fra henne. Bob ønsket å gi en julegave til sin datter, men hans kone behandling hadde forlatt ham konkurs. Venstre med ikke engang en eneste cent, besluttet Bob å gave en historie bok til henne, og dette førte til etableringen av den fantastiske karakteren Rudolph. Siden den gang har legenden om Rudolph blitt et fremtredende julen legende. Nå, la oss lese Legend of Rudolph.

The Story Of Rudolph
Rudolph, et reinsdyr, var forskjellig fra alle andre reinsdyr fordi han hadde en stor, skinnende rød nese. Annenhver reinsdyr brukes til å gjøre narr av ham og kalte ham «Rudolph, den rød-nosed rein ‘. Du trenger ikke å si hvor pinlig dette var dårlig Rudolph! Hans familie har også mislikt ham, og dette utdypes Rudolph depresjon. Han tilbrakte et ensomt liv uten venner og bekjente, og fordi andre reinsdyrene aldri la ham leke med dem, han alltid spilt med snømann. En julaften, fikk i Santa klar for sin årlige World Tour, med hans flygende slede og åtte mest kjekk reinsdyr inkludert Dasher, Dancer, Prancer, Comet, Cupid, Donner, Blitzen og Vixen. Det året oppslukt en tykk tåke jord, noe som gjør det umulig for Santa å finne skorsteiner og distribuere gaver. Øynene hans søkte om hjelp og plutselig oppdaget han Rudolph med sin røde, skinnende nese. Nisse spurte Rudolph om han kunne hjelpe konvoien finne skorsteiner og distribuere leker. Rudolph lett avtalt og guidet i Santa trygt til skorsteiner til tross for dårlig vær, regn, tåke, snø og sludd. Rudolf ikke trekke sleden, han ledet de andre reinsdyrene som trakk julenissens slede. Etter denne hendelsen ble Rudolph populær blant sitt fellesskap og flyttet til Nordpolen for å leve med Santa, alvene sine og andre reinsdyrene.

Carol
Nå er historien om Rudolph en av de mest populære julesanger over hele verden. Tekstene i denne carol er som nevnt nedenfor.
Rudolph, den rød-nosed reindeer
hadde en veldig skinnende nese.
Og hvis du noen gang har sett ham,
du vil også si det gløder.

Alle de andre rein
pleide å le og kaller ham navn.
De aldri la dårlig Rudolph
delta i noen reinsdyr spill.

Så en tåkete julaften
Santa kom til å si: Rudolph med nesen så lys,
vil ikke du lede min slede i kveld?

Deretter alle reinsdyrene elsket ham
som de ropte med glede,
Rudolph the Red-nosed rein,
du vil gå ned i historien!

Håper du likte historien om den lille Rudolph og hvordan han ble en helt. Moralen i denne historien er at det er stor styrke i hver svakhet, du trenger bare å se dypere.

Perchta
Julen Choir
Christmas Songs
Hjemmelaget Christmas midtpunktet
Christmas In Syria
Gryla
Julen I Øst-Asia
Julen setninger
Christmas Wedding Transport
Julen Resepsjon Aktiviteter
Juletradisjoner

Leave a Reply