Legend of Drummer Boy

Du har kanskje allerede hørt legendene knyttet til julen, den dagen Jesus ble født på jorden. Du kan også vite om de vise menn som besøkte den nyfødte med gaver til ham. Det er mange slike legender knyttet til julen, og du har kanskje hørt mange, men de uhørt er fortsatt mer. Christmas, være en universelt feiret festival, har vedtatt og tilpasset kulturer og tradisjoner i hver del av jordkloden. Det er derfor at det er så mange regionale forskjeller i feiring og feiret julen legender. I legenden om Kristi fødsel, har vi hørt om Maria og Josef, hyrdene og selv dyr som kom til åstedet for å være vitne til den guddommelige øyeblikket. Vi er også fortalt av de vise menn som kom med dyre gaver. Men, har du hørt historien om trommeslager gutt som fulgte de tre vise menn? Du kan ikke finne denne legenden i bibelen, men budskapet den leverer er relevant likevel. Les videre for mer informasjon

The Story Of The Drummer Boy
Zack, en liten gutt, en lidenskapelig trommis, sov i sengen sin da han ble vekket av noen mennesker som går forbi huset hans. Til sin overraskelse så han rikt kledde menn montert på kameler, ledet av tjenere. Zack, som trodde det var en parade, var overveldet av glede da han likte parader veldig mye. Han grep hans trommestikker og sluttet seg til gruppen og begynte å spille sin tromme. Folket våknet, tente stearinlys og ropte på ham for å spille tromme i midnatt. Selv de tre viktigste personene montert på sine kameler ikke var fornøyd, men Zack, den ekte parade lover, var ikke klar til å gi opp parade eller annen grunn, og tenkte at ingen parade er god uten trommer.

De passerte Betlehem når dagen ga veien til natt og Zack merke til en lysende stjerne på himmelen. Han la merke til at de viktige tre menn er også å se på stjernen. Til slutt så han at stjernen hadde steget på toppen av et lite hus og campingvognen stoppet foran den lille skur og kongene gikk inn. Zack kikket gjennom vinduet og så en nyfødt baby inni, får dyre gaver fra de tre mennene. Zack følte trist som han ikke har noe å gi til babyen, og han trodde kanskje han kunne spille trommelen for barnet. Akkurat da så Mary ham og ønsket ham velkommen inn. Han spilte trommelen for barnet, og til sin overraskelse så han barnet og tre menn smil.

År senere Zack døde i ung alder, etterlater en vakker og religiøs kone i fattigdom. Når hun kom til å vite at en predikant var i byen, og hun gikk over med de to siste mynter som hun ble igjen med. Hun ble flau på andres dyre gaver og stille forkastet hennes pennies inn i boksen. Hun så opp for å se predikanten, Jesus smiler til henne, hadde et søtt smil akkurat som sin mann beskrevet. Med stor overraskelse, innså hun at hennes mann hadde spilt tromme for kongen av konger og herrers Herre og at stor en fortsatt husker det.

Ja, verdier gud dine tanker og følelser heller enn dyre gaver. En bønn fra et oppriktig hjerte er verdt mer enn et beløp av dyre gaver til ham.

Julen Wedding Flowers
Julen Flyter
Merry Christmas Origin
Christmas Carols
Christmas Wishes
Julegave kurver
Christmas In Sør-Amerika
Julegave Bringers
Belsnickel
Chilenske julen Bread
Claus Cranberry Punch

Leave a Reply