Legend Of Baboushka

Skikken med gave å gi har alltid vært forbundet med julehøytiden. Og det er mange legendariske gave bærende tall som står i en særstilling i Yuletide feiringen, spesielt i barnas hjerter. Faktisk alle regioner har sine egne gave bærende tegn som legender passere fra en generasjon til den andre. Fra Basil av Caesarea og Santa Claus å Julmanden, alle Julegave bærere hold spesiell betydning i ulike tradisjoner, hvis fortryllende historier har blitt gjenfortalt siden aldre, i julen. En slik populær gave-bæreren er Baboushka, som betyr ‘bestemor’ på russisk. Før den russiske revolusjonen i 1917, var dette tegnet umåtelig populær i Russland. Det er også antatt at denne populær figur faktisk startet år gamle skikken med å gi gaver i julen. Rull ned og lære hvordan en ensom, gammel russisk kvinne ut på hennes reise for å finne Jesusbarnet etter å ha blitt besøkt av de tre vise menn.

Story Of Babushka

The Legend
Baboushka, som betyr ‘bestemor’ på russisk, var en ensom gammel kvinne som pleide å bo i ensomhet i et stort hus. Det er sagt at det var Baboushka som startet tradisjonen med å gi gaver på julaften. Hun var en snill kvinne og ofte gitt mat og tilflukt til slitne reisende.

På en vinternatt, kom tre adelsmenn til å besøke henne. Hun imot dem og ba dem om å tilbringe natten på huset hennes. Mens hun var serverer en liten fest for dem i huset hennes, hun kom til å vite at de var på reise til en liten by langt øst der Jesusbarnet var i ferd med å bli født. Overveldet av Baboushka gjestfrihet, tilbød de tre adelsmenn henne til å reise med dem. De fortalte henne, vi reiser til Betlehem for å finne et barn som er født en konge. Vil ikke du være så snill å komme med oss ​​for å finne ham? Men Baboushka, motvillige til å forlate henne varm hus, gikk ned deres forslag. De tre vise menn farvel og fortsatte på sin søken. Senere den kvelden, når hun tenkte på de tre adelsmenn og barnet som de snakket om, vokste hun trist og angret sin beslutning. Hun bestemte seg da for å forlate umiddelbart i sine søk. Hun samlet alt pyntegjenstander hun kunne legge hendene på og satt av på hennes reise for å finne barnet som adelsmennene adressert som Kongen. Men, til tross for reise langt og bredt, den gamle kvinnen dessverre verken kunne finne gutten konge eller de tre reisende. Ifølge populær legende, den gamle damen ser for gutten kongen selv til denne dagen og dermed når hun møter noen barn på vei, tilbyr hun dem leker. Det er sagt at Baboushka startet skikken med å gi gaver til barn på julen.

Når mye populær, har legenden om Baboushka gradvis gått inn i glemselen, i forrige århundre. Les de ovennevnte linjer og vet hvordan tradisjonen av gave-gi i løpet av julen startet.

Christmas In Russland
Christmas Tree
Jul i Hellas
Christmas In Sibir
Legend Of Christmas Stocking
Ferie Nosegays
Ebenezer Scrooge
Saint Wenceslaus I, Duke Of Bohemia
Utendørs Christmas Wreath
Grinch
Christmas In Norge

Leave a Reply