Juletre History

Det er ingen konkrete bevis om historien av julegrana og alle synes å være å ha en versjon av hans eller hennes eget. Det er normalt antas at opprinnelsen av julegrana startet fra hedensk tradisjon. Pr historiske poster, betraktet Pagans eviggrønne trær som guddommer, siden de er grønt hele året, selv i løpet av tiden når andre planter visnet og døde. De eviggrønne trærne ble betraktet som symbolet på evig håp og ble først dekorert av skandinaviske Pagans. De mente at å bringe de tre innendørs i vinter og dekorere det ville holde den varm samt gi en beroligende miljø for feer. Her er litt mer informasjon om historien og opprinnelsen til juletre.

Historie og Origin Of Christmas Tree
Noen mennesker sier at juletreet ble tent opp av sakserne, som var en hedensk stamme. De dekorert juletre med lys for å belyse og forskjønne den. I begynnelsen av det 16. århundre, utsmykket kong Martin Luther en liten juletre med lys, som å formidle kunnskap til sine barn, om stjerner skinner i mørket av natten. Rundt samme tid, brakt religiøse kristne vakkert utsmykket trær til husene sine. I det gamle Roma ble husene dekorert med grønne planter. Under sine nyttår, ville de utveksle Evergreen greiner med venner, som det ble antatt å innlede lykke. På 1600-tallet, ble papir roser, vafler, godteri, epler og sukker brukes til å dekorere grantrær.

Per historie skrevet av en forfatter, er Tyskland akkreditert med opprinnelse og spredning av den tradisjonelle juletreet. Mange hevder at tyskerne opprettet juletreet ved å kombinere Paradise treet og julen lys, som besto av en liten pyramide ramme med stearinlys på toppen. Skikken belyse og dekorere juletre ved den måten ble sendt videre til Finland, Norge, Sverige og mange andre europeiske land. Under midten av det 19. århundre, startet trenden med å bringe juletreet hjemme, når Prins Albert tok den ene til den Windsor Palace. Mange hevder at juletre kom til Amerika i Pennsylvania, i løpet av midten 19. århundre.

En lokal kirke setter opp et vakkert pyntet juletre for å samle inn penger. Det gjorde ikke vinne popularitet i en go og tok litt tid å bli akseptert av folk siden det var en hedensk symbol. Ved slutten av det 19. århundre derimot, fikk trenden med å sette opp et juletre mye popularitet og fasjonable pryd ble importert fra Tyskland. I Europa var trærne mindre i høyde (3-4 fot) i forhold til de i US, som noen ganger rørt taket av huset! Med oppfinnelsen av elektrisitet, og små lyspærer, ble trærne dekorert med elektrisk lys og elementer som godteri, nøtter, bær, etc.

Juletre Storage
Christmas In Sibir
Christmas Wedding antrekk
Julen Quotes
Julen Bell Oppskrift
Snowman
Julen Tall
Jul Home dekorasjoner
Tio de Nadal
Christmas In Skottland
Julen Oppskrifter

Leave a Reply