Juletradisjoner

“Merry Christmas!” fremkaller en følelse av varme og lykke som omfatter verden i en tråd av kjærlighet og enhet som forkynt av Herren Kristus som tok fødselen på denne dagen. Det er mange tradisjoner som har blitt assosiert med denne festivalen over tid, som juletre, Midnight Mass og gaver som har sin egen betydning og rolle å spille i julefeiring. En opphopning av praksis av minst et halvt dusin kulturer gjennom århundrene, alle juletradisjonene har sine egne følelser og betydninger og er symbolsk for livlighet og harmoni av sesongen. Utforske her de ulike vitale tradisjoner i julen.

Populære juletradisjoner

Christmas Tree
En ornamentert og opplyst juletre har sin egen attraksjon i julen som alle holder straying rundt det, hvis bare for å få et glimt av den lille skatten av gaver akkumulert på sin base. Det symboliserer varme, kjærlighet og lykke i julen. Julegaver er plassert på undersiden av juletreet. The Christmas atmosfære kan ikke engang tenkes uten en lysende vakkert dekorert juletre med tuning pærer, lys og Christmas Stars.

Julestjerne
En mye elskede stjerne-formet blomst i USA, har Poinsettia en lys rød farge. Også betegnet som “Flower of the Holy Night ‘eller’ Flame Leaf”, er den botaniske navnet på denne planten Euphorbia pulcherrima. Det ble kalt “Poinsettia” av tyske botanikeren Wilenow, som betyr ‘svært vakker “. Det er blomsten brukt i anledning julen.

Gaver
Julen lærer oss å bry seg om våre kjære, våre venner og slektninger, våre fiender og fiender, fremmede, fattige og undertrykte likt. Det binder oss i en ånd av håp, kjærlighet og tro. Å gi og motta gaver er ikke om penger, men om tanker som du ga for å velge gaven. Selv om ritualet har nå blitt så mye kommersialisert at følelsen av kjærlighet og omsorg har gått tapt i glam og glitter. Men fortsatt utveksling av gaver holder ånder julen høyt i luften.

Candy Cane: Tidligere ble marsipan formet som en gjeter kjeltring som et symbol på Jesus Kristus som den gode hyrde. En candy maker introduserte julen Candy Cane i det 17. århundre fra Indiana. Han brukte den rene hvite fargen opprinnelig å symbolisere renhet og jomfruelighet til mor Maria, og den syndfrie natur Jesus Kristus og hans perfekte liv. Senere i begynnelsen av det 20. århundre, ble de tre små røde striper og en stor rød stripe innført for å representere striper av piskingen Jesus og blodsutgytelse av Kristus på korset.

Midnight Mass
På julaften, midnattsmesse og dag tjenester er holdt i kirkene for å sende ut meldingen og prekener om kjærlighet og innløsning til de troende som folk samles for å be og takke Gud for hans velsignelser og minnes ofrene av Kristus som han gjorde for å spare menneskeheten. Prester ber ofte folk til å “gi hverandre et tegn på fred ‘, som er ansett som en ledetråd for å riste hånden av en hel eller gi et raskt kyss eller klem til et familiemedlem som tegn på kjærlighet og medfølelse og enhet av menneskeheten på julaften.

Julen Wreath Storage
Funny Christmas Songs
Julen Handmade Stocking
Julestjernen dekorasjon ideer
Christmas In Sør-Asia
Christmas In Finland
Personlig Juledekorasjoner
Jul i Portugal
Yamal Iri
Christmas Shopping For menn
Julemanden

Leave a Reply