Julestrømpe History

Henger en julestrømpe er en tradisjon som har blitt fulgt siden uminnelige tider. Det antas at St. Nicholas ville fylle strømpene med gaver, like før jul. Små barn ivrig vente på sin ankomst og de gaver som han ville bringe sammen med ham. De dekorere sine strømper vakkert og henge dem i nærheten peis. Selv om det er ingen skriftlige registreringer av opprinnelsen til julestrømper, er det noen populære historiene som har blitt trodd siden generasjoner. En av de mest populære legende forteller om historien av julen. I artikkelen har vi gitt interessant informasjon om opprinnelse og historie julestrømper.

Origin Of Christmas Stocking
Mange århundrer tilbake, bodde det en fattig mann i en landsby. Han hadde tre vakre døtre. Hans kone hadde gått bort på grunn av noen sykdom, og han hadde brukt alle pengene sine for å kurere sin kone. Dermed ble han igjen med ingen penger å gifte bort sine døtre. De tre døtre var veldig snill og sterk, og dette er hva bekymret deres far enda mer. Han var bekymret for hva som ville skje med dem etter hans død. En fin dag, ble St. Nicholas passerer gjennom landsbyen, da han overhørte diskusjonen av noen landsbyboere snakk om ynkelig tilstand av de tre jentene. St. Nicholas ønsket å hjelpe de fattige far, men han visste at den gamle mannen ikke ville ta imot penger fra ham.

St. Nicholas besluttet å hjelpe familien i hemmelighet, uten å la noen andre få vite om det. Han ventet til det var natt og snike snek seg inn i huset deres, gjennom skorsteinen. Han hadde tre poser med gullmynter med ham, en for hver jente. Som han var på utkikk etter et sted å holde disse tre poser, la han merke til strømper av de tre jentene som ble hengt over peishyllen for tørking. Han satte hver pose i hver strømpe og deretter gikk bort. Når jentene og deres far våknet opp neste morgen, de var begeistret for å finne poser med gullmynter. Han lykkelig giftet bort døtrene, den ene etter den andre, og de forble lykkelig for resten av livet. Historien om St. Nicholas å være så gavmilde spredt over hele landsbyen og deretter over hele landet. Siden da har det vært en tradisjon å henge strømpe på julen i håp om at St. Nicholas ville bringe en gave.

Christmas Toys for Boys
Making Christmas Wreath
Unike Juletre Ideas
Juletradisjoner
Jul i USA
Christmas håndverk for tenåringer
Yule Lads
Saint Wenceslaus I, Duke Of Bohemia
Yule Goat
Julegaver til mamma
Julen Hangings

Leave a Reply