Julen Wreath History

Kransen har en viktig plass i historien av julen. Ifølge historikere, har kranser hatt en spesiell plass i førkristen tid selv. Det sies at i Øst-Europa, folk pleide å belyse kranser laget av eviggrønne bladene i vintre, med den tro at det ville bringe våren og solskinn. Selv den eksakte opprinnelsen til en Christmas krans ikke er registrert, er det sagt at de stammer før kristendommen selv. Siden sin opprinnelse, har julen krans gått gjennom en rekke endringer, men har beholdt sin betydning. Den brukes for å symbolisere julestemning av julen samt en utsmykning for boliger og lokaler. Gå gjennom følgende linjer å vite alt om historien og opprinnelsen til julen krans.

Historie og Origin Of Christmas Wreath
I den gamle perioden, var det kranser håndlaget av mennesker. Kransene symboliserte stolthet og seier. Eviggrønne kvister, greiner og blomster ble brukt til å lage håndlagde kranser, i antikken. De ble brukt under lykkebringende anledninger som bryllup. Historiske opptegnelser tyder på at det var en gang rundt 776 f.Kr., da grekerne begynte å bruke laurbærkranser som kroner, å tildele utøvere som ferdig først i OL. En annen rekord tyder på at kranser ble slitt av militære helter og konger i det gamle Roma. Kranser ble brukt som pynt av kvinner, og ble en gang supplert med juveler. Kransene ble også brukt som motetilbehør av kvinner som tilhører eliteklassen.

Tradisjonen med hengende krans i julen er egentlig en katolsk ritual. Dette gjøres i jula, tradisjonelt kjent som adventstiden. Den tradisjonelle Advent Christmas krans har fire lys i sirkelen og en stearinlys i midten. Lysene er enten hvit eller fargerik. Hvis lysene er fargerike, tre ville være fiolett i farge og en ville være en rose farget lys. Tradisjonelt ble julen kranser laget av eviggrønne blader, som fremdeles symboliserer permanens av livet. En tradisjonell krans er en sirkel, noe som betyr at det er ingen begynnelse eller slutt, og at Gud er evig.

Lysene, plassert i julen krans, har sin egen betydning. Ifølge tradisjonen, er ett lys tent i hver dag i ferien, og den midterste stearinlys er tent på julaften. Dette symboliserer fødselen av Jesusbarnet. Bønner er vanligvis sunget, når lysene er tent. Lysene er tent like før folk sitte å spise middag. Dekorasjonen brukes til krans pleide å være nøtter, seedpods, kongler som ble ansett for å være symboler på oppstandelse og varighet av livet. Selv julen krans har nå blitt mer av et dekorativt krans, forblir betydningen og viktigheten av krans uanfektet og skal forbli slik helt til evigheten.

Mr. Bingle
Julen bøker for barn
Julestrømpe History
Juledekorasjoner
Rudolph Christmas håndverk
Ferie Nosegays
Ded Moroz
Christmas In Spania
Christmas Shopping For Women
Julen Charity Gaveideer
Christmas In Italy

Leave a Reply