Julen symboler

Julen er den mest populært feiret festival over hele verden. Det feires med enorm glede og iver i alle de kristne familiene. Denne festivalen feires for å minne om Jesu Kristi fødsel, grunnleggeren av kristendommen. På denne dagen, folk bortsett fra fest og fester, tilhengerne av kristendommen også delta i flere tradisjoner, skikker og ritualer. Disse skikkene er ofte forklares ut fra de interessante ikoner og symboler er forbundet med julen. Disse symbolene har nå blitt så vanlig med julefeiringen, at når julen kommer, hele markedet er sett overfylt med disse elementene.

Populære julen symboler

Christmas Tree
Juletre er den mest populære symbol forbundet med julefeiringen. Det er i utgangspunktet en evergreen barskog tre som er dekorert med lys, stjerner og fargerike ornamenter i dagene rundt jul. Man kan ikke engang forestille meg julen atmosfære uten juletre.

Julestjernen
Julestjernen er en uunngåelig del av julen atmosfære. Det er forbundet med intensjonene i feiringen, store forhåpninger og høye idealer. Det er flere legender knyttet til denne stjernen som relatere det til fødselen av Jesus Kristus.

Misteltein
Misteltein er knyttet til julen festival siden en uminnelige tider. Dette anlegget sies å ha mystiske makt å redde liv og sikre fred. Det er flere fine folklore forbundet med dette anlegget. Kysse under mistelteinen er en populær ritual.

Kristtorn
Holly er en uunngåelig symbol på julen. Det sies å være en manns anlegg og regnes for å bringe lykke og beskyttelse til mennesker. Det sies at den som i familien bringer den første kvist av julen kristtorn inn i hjemmet, vil bære bukser det året.

Julen Rose
Christmas rose er en europeisk eviggrønn plante med hvite eller lilla rose look-alike vinter blomster. Som i USA og omkringliggende land, har Poinsettia blitt synonymt med julen blomst, i Tyskland og andre europeiske land, blomsten av julen rose er julen blomst. Det kan ses på julebordet klær, servietter, innpakningspapir og kort.

Julestjerne
Poinsettia blomster er vakre små, og ligger i midten av bracts. Det er en vakker legende forbundet med denne blomsten som forklarer hvordan denne blomsten ble en knall rød jul blomst.

Glastonbury Thorn
Glastonbury Thorn, generelt omtalt som ‘The Holy Thorn av Glastonbury’ er legenden som bånd i Kristi død, samt feiring av hans fødsel. Det sies at Glastonbury Thorn gjelder stykke av Crown of Thorns, plassert på Jesu hode før han ble korsfestet.

Julestrømpe
I anledning julen, Barn over hele verden henger julestrømper på deres vindu for å motta gaver fra Santa Claus. Opprinnelig brukte de sine vanlige dagligdagse sokker, men med tiden spesielle julestrømper ble opprettet for dette formål.

Julen Wreath
Julen Wreath er et vakkert feriested krans tilgjengelig i ulike typer og materialer. De kan gjøres med vridde vinranker. Men folk populært bruke kunstig julen krans tilgjengelig lett i markedet. Det sies at disse kranser symboliserer liv og håp.

Christmas Toys
Christmas leker er en av de mest populære varene i anledning julen. Det er faktisk en populær trend å utveksle Christmas leker som en gave. Umpteen antall leker er også tilgjengelig i nesten uendelig rekke valg i anledning julen. Utstoppede leker av Santa og elektroniske leker er populære julen leker.

Modern juletrepynt
# Funny julen Meldinger
Julen Wreath Dekor
Noel Baba
Christkind
Julen Dyr
Julen leker for tenåringer
Jul i Mexico
Julen I Øst-Asia
Julen Wedding Party favoriserer
Jul i Irak

Leave a Reply