Julen Stories

Julen er en populær festival, har mange forfattere valgt for festivalen som bakteppe av fiksjon deres. Noen av disse historiene har blitt så populære at de har blitt fortalt og gjenfortalt igjen og igjen og blir undervist i skolen som en del av pensum for barn. Noen av dem er: The Gift Of The Magi – av O ‘Henry, A Christmas Carol – Charles Dickens, A Visit Fra St. Nicholas – av Clement Clarke Moore. Disse festivalene har lenge vært populære Godnatthistorier for barn. Vi har brakt deg et slikt populære historien ‘A Visit from St. Nicholas av Clement Clarke Moore for hyggelig lesing og også få mat for tanken om den egentlige hensikten med denne festivalen.

Et besøk fra St. Nicholas – av Clement Clarke Moore
‘Twas natten før jul “, når alle gjennom huset, ble ikke en skapning omrøring, ikke engang en mus, strømper ble hengt ved skorsteinen forsiktig, i håp om at ST. NICHOLAS snart ville være der. Barna ble plassert alle tettsittende i sine senger, mens visjoner om sukker-plommer danset i sine hoder, og mamma i hennes “tørkle, og jeg i hatten min, hadde nettopp avgjort ned for en lang vinter er lur, når ute på plenen der oppsto et slikt rammel, sprang jeg fra sengen for å se hva som var på ferde.

Bort til vinduet jeg fløy som en blits, rev åpne skodder og kastet opp sash. Månen på brystet av den nysne ga glans midt på dagen til gjenstander under, når, hva mine undrende øyne skal se ut, men en miniatyr slede, og åtte bittesmå rein, Med litt gammel driver, så livlig og rask, visste jeg i et øyeblikk må det være St. Nick. Raskere enn ørner hans coursers de kom, og han plystret og ropte, og kalte dem ved navn: Nå Dasher! Nå danser! Nå Prancer og VIXEN! På, COMET! På Cupid! På, DONDER og Blitzen! Til toppen av verandaen! Til toppen av veggen! Nå dash unna! Dash unna! Dash bort alt!

Som tørre blader som før ville orkan fly, når de møter en hindring, montere til himmelen, så opp til hus-topper coursers de fløy, med sleden full av leker, og St. Nicholas også. Og så, i et blinkende, hørte jeg på taket av prancing og skraping av hver lille hoven. Da jeg trakk i min hånd, og var å snu rundt, ned skorsteinen St. Nicholas kom med en bundet. Han ble kledd i pels, fra hode til fot, og hans klær ble alle flekket med aske og sotpartikler, En bunt av leker han hadde slengt på ryggen, og han så ut som en peddler bare åpner sin pakke.

Øynene hans – hvordan de blinket! Hans gropene hvordan gledelig! Kinnene var som roser, nesen som et kirsebær! Hans pussig liten munn ble utarbeidet som en bue, og skjegget på haken hans var så hvit som snø, den stubben av en pipe han holdt fast i tennene, og røyken den omkranser hodet som en krans. Han hadde et bredt ansikt og en liten rund mage, som rystet, da han lo som en bolle full av gelé. Han var lubben og lubben, rett jolly gamle elf, og jeg lo da jeg så ham, til tross for meg selv, et kyss av øyet og en vri på hodet, snart ga meg å vite at jeg ikke hadde noe å grue.

Han snakket ikke et ord, men gikk rett til sitt arbeid, og fylte alle strømper, deretter slått med et rykk, Legging fingeren til side av nesen, og gir et nikk, opp skorsteinen han rose. Han sprang til sleden sin, til laget hans ga en fløyte, og bort de alle fløy som ned av en tistel. Men jeg hørte ham utbryte, mens han kjørte ut av syne. HAPPY CHRISTMAS TO ALL, og til alle en god natt.

A Christmas Carol
A Christmas Carol er en populær roman skapt av den store engelske forfatteren Charles Dickens. Det ble først utgitt av Chapman & Hall 19. 1843 desember. Historien forteller transformasjonen av en velstående forretningsmann, Ebenezer Scrooge, fra en gnier gammel synder til en storsinnet anbud hearted gentleman, påvirket av besøk av spøkelser av Jacob Marley, Christmas Past, Present og ennå ikke kommet. Den novella møtt med umiddelbar suksess og gode kritikker. Fortellingen har vært

The Gift Of The Magi
The Gift of the Magi er en populær novelle skrevet av O. Henry som forteller livet til en ung ektepar og hvordan de finner en måte å kjøpe hemmelige julegaver til hverandre med svært lite penger. Å være en emosjonell historie med en moral leksjon om gave-gi, har det vært en av de mest populære av historier for tilpasninger i lang tid, spesielt for presentasjon i jula. Tomten og dens vri slutt er godt kjent, og avslutningen er generelt ansett for å være en utstilling av situational ironi.

Claus Cranberry Punch
Jul i Sverige
Sinterklass
Chrismukkah
Julehandelen
Juletre Avhending
Christmas Village
Fine julegaver
Befana
Christmas In Holland
Jul i Irak

Leave a Reply