Julen Legends

Julen er en av de mest populære festivalene i verden. Det feires for å feire fødselen av Herren Jesus Kristus, grunnleggeren av kristendommen. Feiret med enorm iver og glød i maksimal deler av verden, har julen nå blitt en global festival. I anledning julen, folk dekorere gatene, deres hus, og butikker med lys og glitter. Det er mye fester og fest over hele verden. Mens de grunnleggende formater av feiringen forblir de samme overalt, det er en liten forskjell i tradisjonene som per den lokale kulturen på stedet. Det finnes også ulike folklore og legender knyttet til festivalen og tradisjoner. I denne artikkelen har vi diskutert mange av de populære Christmas legender. Les videre for å utforske disse legendene knyttet til julen.

Populære Christmas Legends

Santa Claus
Father Christmas eller Santa Claus er favoritten av alle barn på julaften. Den store fete magen, munter rød farge og snø-hvitt skjegg med det søte evigvarende smil og “Ho-Ho-Ho” gjør dette tegnet kjapt elskelige til barn og voksne. Barn peep våre av vinduene i håp om å fange et glimt av Santa på reinsdyrene hans slede med Rudolph, den rød-nosed rein og antall poser fulle av leker for snille barn over hele verden. De håper også å se Elvin, favoritt og hardt arbeidende elf Santa, som ser etter nissens Rudolf følger ham på turen sin. De venter på julegaver fra Santa, som de tror de vil finne i sine strømper eller hengende fra putevar.

Barn tar smerter å dekorere sine julegave liste for Santa og holde den i vinduskarmen med sukker, kjeks, paier og drikke for å tiltrekke seg oppmerksomheten til Santa til det og behandle ham i retur for sin godhet. Barna aldri glipp sjekker gaver i Santa bringer dem på julenatten og elsker å kose den store fete Santa i sin røde dress som han gir candies til små barn. Det sies at skikken med Santa Claus ble startet etter liv Saint Nicholas, en sjenerøs og snill helgen som elsket barn og var alltid ivrig etter å hjelpe fattige og undertrykte. Det sies at en julenatt, så han en dårlig far og hans tre døtre gråt for de var så fattige at de hadde spist noe hele dagen og hadde ikke råd medgift for jentene ekteskap. Dermed kastet Nicholas tre poser med gull fra skorsteinen som falt i utsett av hver jente og brakte lykke i deres liv for alltid.

Tre
Martin Luther, den tyske munken og den berømte kirken reformatoren har blitt kreditert med innendørs tre dekorasjoner. Det sies at en gang mens han vandret gjennom skogen, så han duggen glitret som stjerner på grantrær. Han var så hypnotisert av skjønnhet at han tok en liten tre til sitt hjem og prøvde å gjenskape prakt ved å tenne opp små lys på den. I middelalderen, eviggrønne trær i hjemmet eller i nærheten av hjemmet symboliserte håp for våren for tyskere og skandinaver. Senere kom det til å bli symbolisert som liv i Europa og andre deler av verden, og ble dermed vedtatt som julen symbol.

Det er en interessant legende assosiere det med fødselen av Jesus Kristus. På natten da Jesus ble født, bidro alle skapninger gaver tas til Betlehem. Mens oliventre gitt sin frukt og palmetre kom opp med datoer, var edelgran på tap og var bekymret, som det kunne tilby noe til den nyfødte kongen. Så en engel forbarmet seg over den stakkars treet og innredet det med stjerner. Baby Jesus var glad for å se et tent treet. Siden da har det blitt en skikk å dekorere edelgran på julen.

Poinsetta
Ifølge en meksikansk legende, var en jente som heter Maria og hennes lillebror Pablo så fattige at de ikke hadde noe å ta som en gave til Baby Jesus i krybben scene satt opp i landsbyen kirken i julen festivalen. De var trist og fortvilet og mens du er på vei til kirken for å delta på tjenesten, bestemte de seg for å samle en håndfull vanlige ugress som en gave til Kristus og gjort dem til en liten bukett.

Rørt av deres oppriktighet og hengivenhet og motet som de tok sine ydmyke gave til kirken, til tross for erting av andre landsbyen barn, tok en engel synd på dem og velsignet dem. Maria og Pablo rolig plasserte grønne planter rundt krybben med hele hjertet og til alles overraskelse, et mirakel skjedde der og da. De grønne øverste bladene forvandlet til lyse røde kronblader, lage vakre star-lignende blomster. Alle som var vitne til scenen ble rørt av godhet av den store Herre og hengivenhet av barna.

Julestjernen
Det sies at en sterkt lysende stjerne som hadde mirakuløst dukket opp i den østlige himmelen ledet Magi (de tre vise menn fra Østen) til den nyfødte kongen. Astronomer utelukket muligheten for en meteor som brenner opp i løpet av sekunder eller en komet, fordi i henhold til beregning deres, ingen kometer krysset jordens bane rundt tidspunktet for Kristi fødsel. Men siden magi var også astrologer av sin tid, de kan ha gjort beregninger og tolket dem å forutse at en guddommelig sjel var å bli født på den jødiske land. Nå, folk pryder kirker og hjem i julen med stjerne som et hellig tegn som symboliserer høye forhåpninger, hell og lykke i livet.

Ifølge noen stjernetittere, hvis vi legger Jesu fødsel i våren av 6 f.Kr., så kanskje vi kan forklare den nevnte stjerne som trekanten av Mars, Jupiter og Saturn planeter som hadde kommet tett sammen på den tiden å danne konstellasjonen av Fiskene, vurderes spesielt lykkebringende av jødiske rabbinere. Men noen holder seg vekk fra all logikk og bare tror det å være et mirakel, og i dag, verden vanligvis begynner den kristne ferie med utseendet på første stjernen i julaften. Polen feirer festivalen av Star, hvor presten fungerer som “Star Man” for å teste barnas kunnskap religion rett etter julaften måltid. Alaskan gutter og jenter bære en stjerne formet figur fra hus til hus sang julesanger på julaften og motta godsaker i sving. I Ungarn er en stjerne-formet mønster skåret på den ene halvdelen av eple er ansett som en lykkeamulett.

Legend Of Baboushka
Skikken med gave å gi har alltid vært forbundet med julehøytiden. Og det er mange legendariske gave bærende tall som står i en særstilling i Yuletide feiringer, særlig i barnas hjerter. Faktisk alle regioner har sine egne gave bærende tegn som legender passere fra en generasjon til den andre. Fra Basil av Caesarea og Santa Claus å Julmanden, alle Julegave bærere hold spesiell betydning

Legend of Drummer Boy
Du har kanskje allerede hørt legendene knyttet til julen, den dagen Jesus ble født på jorden. Du kan også vite om de vise menn som besøkte den nyfødte med gaver til ham. Det er mange slike legender knyttet til julen, og du har kanskje hørt mange, men de uhørt er fortsatt mer. Christmas, være en universelt feiret festival, har vedtatt og tilpasset kulturer og tradisjoner i hver del av jordkloden.

Legend of Rudolph
Rudolph the Red-nosed rein, hadde en veldig skinnende nese – dette er en av de mest populære julesanger som forteller historien om Rudolph, et reinsdyr, som hans venner pleide å erte for sin røde nese og hvordan han ble utnevnt til å trekke julenissens slede . Før vi vet Rudolph og hans historie, bør vi vite om Bob mai, personen bak denne gutten favoritt fordi den faktiske historien om skaperen av Rudolph er også ikke mindre enn noen forbløffende

Legend Of The Julestjernen
Den fargerike julen stjerner hang på trærne og husene har nå blitt en fremtredende symbol på julen. Tilgjengelig i en rekke størrelser, farger og mønstre, disse bedårende dekor bringe smaken av festivaler sammen med dem. Har du noen gang tenkt på hvordan disse stjernene ble selve symbolet på julen? Julestjernen også kjent som Star of Betlehem, er knyttet til fødselen av Guds Sønn, Jesus Kristus.

Legend Of Christmas Stocking
Historien om Julestrømpe har blitt sendt videre til generasjoner av jungeltelegrafen og er fortsatt godt kjent over hele verden. Legenden starter med den triste og tøff livet av en adelsmann som mistet land og eiendom under en hungersnød. Sin elendighet ble fremmet med dødsfallet hans elskede kone. Han hadde tre vakre døtre, og han flyttet med dem til en liten hytte, og kunne knapt gjøre en levende. Det var tid for hans døtre ekteskap og adelsmann

The Legend Of Stork
Storker har vært ansett som et symbol på lykke og velstand i uminnelige tider. Med tidens gang har ulike legender blitt overført priste viktigheten av disse hvite, langbent fugler. Denne fuglen har blitt referert i legenden om Kristi fødsel og er ansett for eksepsjonelle medfølelse det viste mot Jesusbarnet. Ifølge legenden, led storken enorme smerter i et forsøk på å gi Jesusbarnet med maksimal komfort. Det antas at

Jul i Portugal
Julen Charity Gaveideer
Jul i Hellas
Christmas Village Dekor Theme
Julegaver til Little Boys
Jack Frost
Julegaver til kvinner
Julen Hangings
Yule Lads
Christmas Shopping For menn
Julen Fudge

Leave a Reply