Julen I Øst-Asia

Julen er ganske kjent i østasiatiske land som Kina, Japan, Nord-Korea, Sør-Korea og Vietnam, som det er mange av tilhengerne av kristendommen i disse landene. Selv om feiringen kan være litt annerledes enn i vestlige land, lykke og entusiasme knyttet til festivalen er på linje, om ikke mer. I disse landene kristne vakkert dekorere juletreet, som de ofte ser som “tre lys”. Treet er dekorert med håndverk laget av papir, som papir kjeder, blomster og lanterner. Julen er en galla tid for alle, en tid for et få sammen. Utforsk denne artikkelen for å finne ut mer om østasiatiske juletradisjoner.

Julefeiringen i Øst-Asia

Kina
Kinesiske kristne feire festivalen som Sheng Dan Jieh, som betyr hellig Birth Festival. Juletreet er pyntet med papir håndverk, som blomster, kjettinger og lanterner som symboliserer lykke. Windows er dekorert med røde pagoder og barn henge sine muslin strømper, slik at Dun Che Lao Ren, eller Christmas Old Man kan fylle det med fantastiske gaver. Tradisjonen med å sende kort på jul og utveksling av gaver er ganske lik vestlige feiringer.

Japan
Japan har mindre enn 1% av befolkningen som kristen, er fortsatt julefeiring ganske populær i landet. Japanese feire jul med en spesiell kake, ofte toppet med hvit pisket krem ​​og kledd med jordbær. Det er ingen spesiell fest for dagen, snarere folk feire dagen ved å gjøre sosialt arbeid og veldedighet, som å hjelpe de syke og fattige. Med amerikansk innflytelse, utveksling av gaver og sende kort på julen ble en del av feiringen.

Korea
Koreanerne feire jul med mye iver og handlekraft og Sør-Korea anerkjenner selv det som en ferie. Utveksling av gaver skje blant både kristne og ikke-kristne mennesker, med barn ivrig venter på Santa Haraboji (bestefar Santa i koreansk). Det finnes også spesielle bønnemøter holdes i kirker, på julaften og første juledag.

Vietnam
Julen er en av de fire mest populære festivaler i vietnamesisk år og feiringen innebærer en midnattsmesse. Katolske kirker er innredet med en stor julekrybbe, kjent som creche, med livet størrelse statuer av Jesus, mor Maria, Josef, dyr og ledestjerne. Det er etterfulgt av det viktigste måltidet, kjent som julen supper. Middagen har vanligvis kyllingsuppe, kalkun og Christmas pudding. Vietnamesisk pynte juletreet i henhold til europeisk skikk. Skoene er ivrig igjen utenfor hjemmene av barn, slik at deres Julenissen kan fylle dem med gaver.

Julen dekorasjon ideer
Julegave For Friends
Ghost Of Christmas ennå ikke kommet
Jul i England
Gamle julefeiringen
Julen Charity Gaveideer
Juletre Avhending
Christmas In Spania
Julen Cruise
Legend of Drummer Boy
Følgesvenner av Saint Nicholas

Leave a Reply