Julen filmer

Julen er en tid for å tilbringe kvalitetstid med familien og har mye moro. I løpet av ferien, ville mange familier planlegger weekend getaway, fester, eller komme sammen med sine venner og slektninger. Det er også tid, da kinosalene er strømmet med film buffs. Mens mange mennesker gjør sine bestillinger på forhånd og hodet mot nærmeste teater for å se juleprodukter, ville andre foretrekker å underholde seg selv ved å sitte i sin egen stue i sofaen. For dem, se filmer hjemme er praktisk og mer moro enn å være i kinosalene. Videre kan dagens sofistikerte DVD-spillere med woofer system skape samme teatralsk effekt hjemme. Hvis du planlegger også å se filmer hjemme i julen, så les artikkelen. Sjekk ut vår samling av topp julen filmer.

Populære Christmas Movies

A Christmas Carol (1938)
‘A Christmas Carol “er en av tidenes treff, basert på festivalen. Selv om historien fortalt av ‘A Christmas Carol “har blitt redone for en rekke ganger, har den versjonen filmet i filmen rørte millioner av hjerter. Det er fortsatt en av de klassiske julen filmer. Produseres av Joseph L. Mankiewicz og regissert av Edwin L. Marin, spilte Reginald Owen hovedrollen i ‘A Christmas Carol “(1938). Filmen er en filmatisering av Charles Dickens novelette.

Det er en Wonderful Life (1946)
En annen klassiker Christmas filmen, “Det er en Wonderful Life” er en historie om en mann som vender vanskeligheter i livet. 1946 Filmen ble produsert og regissert av Frank Capra, med stjernespekket rolleliste inkludert James Stewart og Donna Reed. Filmen er løst basert på historien The Greatest Gift, forfattet av Philip Van Doren Stern. Hvis du ønsker å se en familie entertainer på julen, så denne filmen er hva du trenger. Filmen er oppført som en av tidenes rammet julen filmer.

A Christmas Story (1983)
Hvis du vil dele lysere øyeblikk med din kjære, kan du se en klassisk komedie, denne julen. Bob Clark film ‘A Christmas Story “vil tjene formålet. Peter Billingsley, Darren McGavin og Melinda Dillon montert inn hovedrollene i filmen. Det er beretningen til en ung gutt i 1940, som forteller oss sin erfaring i helligdager, frem til jul og til slutt, juledag. Historien er skrevet i synspunkt av barnet.

Home Alone (1990)
‘Home Alone “, en Chris Columbus film, er basert på opplevelser av en ondskapsfull gutt Kevin McCalister (Macaulay Culkin), alene hjemme i løpet av ferien, da hans store familie forlater for en ferie. Selv om filmen ikke skildrer noen legendariske karakter, heller ikke fortelle det en julefortelling, det gir deg følelsen av festivalen. Dermed gjør det selv en av tidenes rammet julen filmer. Hvis du ønsker å le høyt med familien din, så ‘Home Alone’ er en må-se i løpet av julen.

The Santa Clause (1994)
Utgitt av Walt Disney Pictures i 1994, er den engelske filmen “The Santa Clause” virkelig en familie entertainer. Komedien flick har Tim Allen som en fraskilt far – Scott Calvin og hans bortskjemt drittunge sønn, Charlie (Eric Lloyd). Filmen fanger den virkelige essensen av jul og påkaller de festlige ånder i sitt publikum. Den legendariske karakter Santa Claus er avbildet i denne filmen. Derfor, ‘The Santa Clause er en må-se i løpet av ferien.

Julegaver til Little Boys
Julen Wreath Storage
Kunstig juletre
Christkind
Christmas Parade
Julen Kontor Dekorasjoner
Fine julegaver
Christmas Wedding
Renessanse julen
Julegave Bringers
Julen setninger

Leave a Reply