Julen Books

Bøker er de mest pålitelige partnere for all tid. Ingen hobby er så gunstig som lesing og det er nytes av både menn og kvinner. Bøker har ikke en sesong, de passer enhver anledning. Og vil ikke det være fint å lese noen Christmas historier i løpet av desember, når jula er rundt hjørnet. Du kan føle chilling været utenfor, se dekorasjoner og lys, høre julesanger og nyte lese noe som kan ta deg til en annen verden av julen. Får ikke forvirret med hva du leser, det er mange bøker som beretter historier vevet i den hvite, vakre bakgrunn av julen. De fleste av dem snakker om kjærlighet og godhet av relasjoner. Hva annet kan passe denne sesongen hvor hele verden feirer fødselen av Guds Sønn som elsket sitt folk mer enn noe, og er fortsatt velsigner med oss ​​alle her.

A Christmas Carol – Charles Dickens
Skrevet av Charles Dickens ‘A Christmas Carol “er en av de beste bøkene som skal leses i denne sesongen. Boken forteller historien om Ebenezer Scrooge, en gjerrig og sår person som blir forvandlet etter besøk av sin partner Jacob Marley ånd og spøkelser fra fortiden julen, nåtid jul og jul ennå ikke kommet. Denne boken har rørt mange hjerter helt siden den ble utgitt i 1843.

The Night Before Christmas – Clement Clarke Moore
Også kjent under navnene, besøk fra St. Nicholas og Twas natten før jul, er denne boken egentlig et dikt skrevet av Clement Clarke Moore. Diktet forteller historien om en mann som våkner til noen lyder utenfor huset hans, mens hans kone og barn er fremdeles sover. Han ser så St. Nicholas ankommer i hans reinsdyr-drevet slede. Til sin overraskelse, går St. Nicholas sitt hus med en sekk full av leker, gjennom skorsteinen. St. Nicholas fyller barnas strømper med gaver og går tilbake gjennom skorsteinen ønsker alle en god jul og god natt.

The Christmas Box – Richard Paul Evans
Dette er en amerikansk roman skrevet av Richard Paul Evans, for sine barn. Det er historien om tre kvinner og forfatterens familie. De tre kvinnene har en del av sitt hus for forfatteren og hans familie, i bytte for noen nasjonal hjelp. Gang, i julen, oppdager han en elegant julen boksen og finner noen personlige brev inni og prøver ikke å avbryte kvinnenes privatliv. Historien utvikler seg som kvinnene sette en utfordring for ham å gi sin synspunkt om den første og viktigste gave av jul og til slutt, oppdager han betydningen av innholdet.

The Christmas Tree – Julie Salamon
Innebærer historien om en liten pike Anna, ‘The Christmas Tree “er en evigvarende ferie favoritt av mennesker rundt om i verden. Anna, en foreldreløs, bor i et kloster, og blir venn med en edelgran å flykte fra ensomhet. Anna kaller ham treet og er svært nær ham, dele naturens undere og låse opp hemmeligheter av vennskap. Anna vokser opp og ble søster Anthony. En dag kom en vinter storm kommer og truer hennes venn og hun tar det på seg å redde den.

Nevnt ovenfor er noen interessante bøker som beretter fascinerende historier / dikt med en julegave bakteppe. Utforske disse fantastiske bøker denne julen og veve en ny magi rundt deg!

Julen Door Decor
Jul i New Zealand
Unik Juledekorasjoner
Juletre History
Christmas Shopping For mamma
Julehandel for pappa
Christmas In Russland
Julen Candy Cane Dekor
Legend of Rudolph
Rudolph Christmas håndverk
Christmas Wedding Music

Leave a Reply