Julen bøker for barn

Julen kommer feiringen av den magiske fødselen av Guds sønn, Jesus, med massevis av glede og feiringer. Det bringer varme i det iskalde, kjølt atmosfære. Denne festivalen blir feiret av voksne så vel som barn. For barn er denne sesongen dedikert for lekne aktiviteter og gave samling. De ivrig vente på sine gaver og nyte sine fridager med stor begeistring. Julen er en vinterfestival, foreldre er ganske ivrig på å holde barna sine ut av den kalde, tørre kaldt vær. Men, er det ikke mulig å holde dem innendørs i denne høytiden med mindre du har noen interessante aktivitet for dem. Reading kan være et svar på det problemet. Det er jula! Ingenting vil være like interessant som julen historier å lese i denne sesongen. Barn kan lett forholde seg til historien til julestemningen og fråtse i de vakre historier som har blitt en del av julestemning. Her som noen interessante historier for barna å lese i julen.

The Polar Express – Chris Van Allsburg
The Polar Express er en populær bok skrevet i 1985, for barn. Det er historien om en ung gutt som ser et tog venter på ham på julaften. Dirigenten spør ham om han er interessert i å gå til Nordpolen og gutten åpenbart svarer “ja”. På å nå Nordpolen, gutten og hans medreisende se mange fine alver som venter på å sende julenissen på vei. Gutten er håndplukket av Santa å motta den første gaven i julen. Innser at han kunne spørre noe i verden som julegave, ber han om en bjelle fra en av reinens seletøy. Han mottar den, holder den i lommene og returnerer hjem. Han mister bjelle på hans retur reise og kommer hjem trist og deprimert. Neste morgen, oppdager hans søster en pakke som i Santa falt for ham, den inneholdt gongongen. Overraskende, kunne bare de to barna høre det vakker lyd, deres foreldre kunne ikke.

Når i Santa Fell To Earth – Cornelia Funke
Historien er et eventyr foretatt av to barn for å redde den siste ekte Santa på jorden. De møtes i Santa når han krasjer lander i deres nabolag på grunn av Julenissens rampete reinsdyr, Twinkle Star. Trusselen slutter ikke der, den onde i Santa av Yule prøver å slå ham til en sjokolade Santa. Historien forteller de vanskelighetene barn for å redde Santa.

Dancing Through The Snow – Jean Lille
Min er et forlatt barn som håper å finne en ideell familie før jul. Jess Hart en lege som kjenner Min og hadde en enda mer elendig barndom enn Min, tar henne hjem. Min mottar masse kjærlighet der, men kan aldri virkelig åpne opp for folk rundt. Gang, drar ut for å finne et juletre, finner Min en dødelig såret hund og bringer det hjem og ser etter den. Hunden, men svært sky og mistenksom av mennesker, starter kjærlig Min. Dette gjør Min innse hvor mye hun har å velge å holde seg borte fra folk. Min tar en leksjon fra sin hund og begynner å åpne opp, gjør nye venner og begynner et nytt liv. Denne historien forteller hvordan en forlatt hund hjelper en forlatt jente åpne sitt hjerte og la i en ny familie.

Bøker er våre beste venner hovedsak fordi de lærer oss så mye. Hver bok er en leksjon i seg selv. Introdusere barna til interessante bøker denne julen og dytte dem mot venner at de vil aldri lei av.

Julehilsener
Juletrepynt
Julen Trivia
Little Christmas
History of julen
Christmas Shopping For menn
The Christmas Goat
Funny julen Poems
The Legend Of Stork
Baby Jesus Theft
Julefarger

Leave a Reply