Julen Angels

Engler en betydelig del av julen legender. I gresk, ordet ‘engel “betyr budbringere. I den populære julen historier, engler er Guds sendebud, som spilte en fremtredende rolle i fødselen av Herren Jesus Kristus. De er personifisert som himmelske skapninger med et par vinger og en glorie. Vingene symboliserer udødelighet, dyd, fred, kjærlighet, renhet og uskyld, mens halo er selve symbolet på deres innfødte til himmelen. Mange eventyr og godnatthistorier er sentrert på dem og deres gode gjerninger gjort for menneskeheten. Les videre for å vite mer om julen engler.

Historie
Historien om julen engler finner sin omtale i Det nye testamente, som sier, er engler kategorisert i ni rekker, Seraphim og Cherubim holder de beste rekkene. Saint Michael, en erkeengel, regnes som leder av alle engler. Ifølge legendene, har ethvert menneske hans / hennes egen skytsengel, som beskytter ham / henne fra onde ånder. Engler ble oppfattet som per den kristne læren bare rundt 1100-1200 AD. Den himmelske skapning spiller en betydelig rolle i kristendommen.

Ifølge den populære historien om julen, fortalte englene Joseph å gifte seg Jomfru Maria. Angel Gabriel fungerte som budbringer av Gud, som førte det glade nyheten til Jomfru Maria om at hun ble valgt som mor Jesus Kristus. Derfor er Gabriel regnes som en Christmas engel. The Christmas engler også spre nyheten om fødselen av Herren Jesus Kristus. Legender sier at engler sett over, som Mary og Joseph reise til Betlehem, da hun var bærer den hellige barnet.

Når engler kom til å vite om fødselen av Herren Jesus Kristus, sang de serenade for den nyfødte babyen. De ble tildelt av Gå til fly nærmere jorden og synge en melodiøs sang som ble hørt i himmelen og over hele jorden. Englene var ekstatiske, da de fikk vite om Jesu fødsel. Per historien, spre en Christmas engel nyheten om fødselen av Guds Sønn, til hyrdene. Derfor har engler fått en betydelig posisjon i historier og legender knyttet til julen.

Betydning
Når julen er rundt hjørnet, engler nesten vises overalt. Det antas at julen engler fylle luften med festlighet. De er med mennesker, for å beskytte dem gjennom julen. Små barn blir fortalt godnatthistorier, viser godhet engler og deres guddommelige forhold med mennesker. Bortsett fra eventyrene, engler funksjonen i krybben, som avbilder Nativity Scene. De himmelske skapninger kan sees i utsmykking brukes for treet samt. Julen engler er elsket av nesten alle og er spesielt godt likt av små barn.

Christmas In Italy
Christmas Wedding Music
Vintage Christmas Tree Dekorasjoner
Hjemmelaget Christmas midtpunktet
Christmas In Argentina
Gryla
Julen Bryllup Dekor
Julaften Midnight Mass
Victorian juledekorasjon
Anastasia Of Sirmium
Mrs. Santa Claus

Leave a Reply