Julen Advent

Advent er avledet fra et latinsk ord “Adventus” som betyr “kommer”. I løpet av denne tiden av året, folk feire fødselen av Jesus Kristus som ble født for 2000 år siden. Det var de tyske lutheranere som introduserte julekalenderen for å holde et notat om fremdriften av sesongen i advent. Ifølge den romerske katolikker, lutheranere, metodister, anglikanere, presbyterianere og Moravian kalendere, begynner advent på den fjerde søndag, før den 25. desember. Pr de vestlige tradisjoner, markerer Advent også starten på kirkeåret, og derfor har en større betydning. Denne tiden av året, folk feire hvert øyeblikk med stor glede og hengivenhet. Mennesker samles i store antall og organisere fester, sende gaver til sine kjære, synge julesanger, sende kort, rengjør og dekorere hjemmene sine osv. Hvis du ønsker å vite mer om tradisjoner forbundet med Advent, les videre.

Viktigheten Of Christmas Advent

Meaning of Advent
På latin betyr ordet “Advent” ‘kommer’ eller ‘ankomst’. Festivalen of Christmas feirer ankomsten av Herren Jesus. Advent markerer også starten på den kristne året. Advent starter fire uker før jul, dvs. fra 30. november, eller dets nærmeste søndag, som regnes for å være Kirkens nyttår Day. Fra dette tidspunktet og fremover, kristne forberede seg til å feire fødselen av Jesus Kristus.

Tradisjon
I utgangspunktet temaene i advent viser forberedelse til det annet komme av Jesus. Alle de fire søndager i advent er viktig og spesielle målinger er foreskrevet for hver dag. De hellige skrifter beskrive den første Jesu komme, som frelser, og hans annet komme, som en dommer.

Color Of Advent
Anses å være den liturgiske fargene i vestlige kristendommen, er bare blå og lilla anses å være fargene i advent. Det er derfor lilla er ofte brukt på hangings brukes rundt kirken eller klær av presteskapet. På Gaudete søndag, som er den tredje søndagen i advent, rose farge kan brukes til å erstatte lilla. I enkelte andre tradisjoner, er blå, betegner hopefulness og ofte referert til som “Sarum blå”, også brukt.

Advent krans
I adventstiden, kan du ikke finne blomsterdekorasjoner i kirken. Snarere er det vanlig for kirkene å ha en Advent kronen eller en Advent krans laget av et sett av eviggrønne planter som kristtorn og eføy. Dette brukes for å markere at Gud kan verken oppstå eller forsvinne og “eviggrønne” element betegner at Gud ikke kan endres heller. Kristtorn betyr symbolet på tornekronen, som Jesus hadde da han ble korsfestet.

Stearinlys
Stearinlys i ulike farger som lilla, rosa og hvitt er opplyst på denne anledningen. Hver stearinlys utstråler visse uttrykk på juledag. Det første lyset betegner håper, den andre en betyr Guds fred. Den tredje står for kjærlighet, minner fjerde for glede og den femte de kristne av fødselen av Jesus Kristus på juledag.

Advent er betydelig i vestlige kulturer som det markerer begynnelsen på den kristne nyttår. Det liturgiske år som begynner på advent er kjent som Levavi.

Julegaver til Little Boys
Chilenske julen Bread
Christmas Toys
Snowman
Julen julestrømpa
Christmas Tree
Vintage Christmas Tree Dekorasjoner
Julegave kurver
Christmas In Syria
Julen I Øst-Asia
Julen

Leave a Reply