Julefarger

Julen er den mest populære festivalen i hele verden. Det feires med enorm iver og glød i ulike fylker i verden. Julen tee, twinkling lys, fest, dans, champagne, gaver og moro er uunngåelig deler av julefeiringen. Feiret for å feire fødselen av Jesus Kristus, far til kristendommen, feiringen av julen er full av farger av glede, lidenskap og entusiasme. Bortsett fra de virtuelle farger av glede og glød, gjør livlig dekorasjonen av julefeiringen det en virkelig fargerik festival. Du kan observere denne colorfulness rett fra åstedet dekorasjon til antrekk av folket. Les videre for å utforske mer om julefarger.

De viktigste fargene julen er rød og grønn. De er vanligvis brukes med hvit, glitrende sølv og gull til kompliment dem. Red betegner fest og cheery humør av sesongen og trolig kom fra de røde bær av kristtorn som ser så vakkert i kranser. Det gir varme til juledekorasjoner. Nisse på seg en rød kjole også, og ser så omgjengelige i sin søte kjolen. Røde matter og tepper og røde gløden av peis kan gjøre deg glemme kjølig desember kveld utenfor. Rudolph har en lys rød nese og er favoritt rein av alle barn. Rød og grønn stearinlys og blomsteroppsatser av julestjerne og misteltein gjør vakre centerpieces for julebord tabellen innstillingen.

Green fra furutrær, topiaries og kranser er det åpenbare bakgrunnen for jula og bringer naturen inn i huset, beroligende våre sanser og såre øyne. Fargen betegner håp om ankomsten av våren og lang levetid, akkurat som evergreens som kan vær til alle årstider. Andre greener som er omtalt i julen inkluderer misteltein, kristtorn og eføy. Det sies at noen som står under mistelteinen grenen på julen ikke skal bli nektet et kyss. Hvit og veldig lys blå betegner snø og komplimenter grønt og rødt godt. Tilsvarende den glitrende sølv og gyllen farge legge den kongelige og festlig touch til julefeiring og minner oss av de rike tre vise menn, guddommelighet av engler og stjernen som ledet gjeterne til sin Frelser.

Boxing Day
Yule Lads
Christmas Light Dekor
Julen symboler
Ghost Of Christmas Past
Christmas Wedding
Julen filmer
Julen Resepsjon Aktiviteter
Christmas Shopping For Wife
Tømte
Gothic Juledekorasjoner

Leave a Reply