Juledekorasjoner

Julen innredning er en viktig del av feiringen. Med massevis av grønne og røde rundt hjemmene for å bringe varme til den kaldeste kvelden i året og hurrarop til Snøhvit natt, er dette dagen da folk lyse opp og dekorere husene for å feire fødselen av barnet Jesus. Festlighet er temaet for feiringen, og det er god bruk av lys og lys, farger og blomster, pyntegjenstander og kranser i dekorasjoner. Juletre og stjerne rangerer fremste blant de favoriserte dekorasjon elementer av huset. Vi har noen forslag som du kan bruke denne julen til å legge munterhet til utseendet til huset ditt. Disse tipsene vil definitivt hjelpe deg i å gi huset med et flott miljø. Så, gå videre bruke disse tipsene i dette året julen.

Kransen
Kransen av eviggrønne bladene symboliserer håp og liv. Du kan dekorere den enkle kransen fra markedet ved å binde en rød sløyfe knyttet rundt det og feste en stor bue til det. Legg Hollies og bjeller til kransen å gi den julestemningen. Montere den på en vegg like foran døren for å tiltrekke seg oppmerksomheten til de besøkende. Du kan også lage en krans hjemme ved å binde sammen de greinene av noe eviggrønt tre med en rød sløyfe og legge glitter, pyntegjenstander, Hollies og bomull for å gi inntrykk av snø. Hvis du plasserer den på bordet eller på toppen av peisen kan du også sette lys rundt det å gi dramatisk effekt.

Star
Skinnende rød eller sølv papir, papp, glitter, lim, saks og hyssing er alt du trenger å gjøre de glitrende stjerner av alle størrelser å sette opp på forskjellige steder rundt i huset for juledekorasjoner som dører, vinduskarmer og inngangspartier. Skjær ut papp stjerner i de ønskelige størrelser. Punch et hull på toppen og feste strenger gjennom det til stjernen. Lim den blanke papiret til papp og lim glitter på den. Støv overskytende glitter og stjerne er klar.

Lysene
Mens man kan velge kunstige trær med stikkontakter og foreløpige wirings, Real Ones ser bedre ut i slutten. Mengde lys brukt avhenger av størrelsen av treet. Men en streng av 100 lys per fot vil se bra ut. Tilsvarende små pærer er å foretrekke fremfor de større. Man bør starte fra toppen og ned mens innpakning hver eller alternative gren fra innsiden av treet til stammen. Et annet alternativ er å plassere lysene langs omkretsen av treet. Grønn ledninger vil lett fusjonere med fargen på treet.

Juletreet
En dekorert juletre med lys og lys og gaver toppet rundt sin base er sentrum av attraksjonen i julen. Normalt er en to-fot treet nok for en normal størrelse hus. Imidlertid bør man bestemme på størrelsen på treet avhengig takhøyden og bredden på plass i rommet. Sørg for at stativet er tung nok til å bære vekten av treet. Treet bør holdes borte fra brennbart stoff og forholdsregler må tas for å hindre at det ved et uhell fanger brann. Vanligvis friske, pent-trimmet trær med mindre nåler og ha tilstrekkelig plass mellom grenene er å foretrekke fordi de er lettere å dekorere. Fyll stativet med lunkent vann og lage en frisk kutt på stammen av treet for å gjøre det vare lenger.

Ornamenter
Små bamser, dukker, miniatyr hatter, kongler, fargerike baller, klipp på feer, tusenfryd, Hollies og candies er bare av de elementer som man kan bruke som julepynt til å pynte edelgran. Det eneste som skal holdes i bakhodet er andelen, harmoni og synkronisering på utseendet. Bruk dem slik at de er tent godt fra lysene som har blitt brukt på juletre og det er ingen uønskede hull å hemme utseendet på treet. Ribbon løkker vil legge til farger, mens silke blomster gir en delikat formell utseende til treet. Hvite LUN elementer som snø og rød lyse skinnende gjenstander å lyse treet er ønskelig. Du kan legge glitter til baller å gi et skimrende utseende til treet mens man kan bruke fantasi og tørkede blomster og selv sølv og kobber farget kvister som vakre ornamenter for juletre. Ubelyst stearinlys, vatt, stjerner og vinkler er andre elementer som ofte kan sees på juletrær.

Renessanse julen
Julen filmer
Anastasia Of Sirmium
Snowman Julen Crafts
Julehandelen
Christmas In Finland
Julen
Fødsel Fast
Saint Wenceslaus I, Duke Of Bohemia
Christmas Party Games
Christmas In Africa

Leave a Reply