Juledags morgen

Luften er fylt med spenning og festivitas, som daggry bryter løpet juledag. Kjent som juledags morgen, er tiden mye etterlengtede av folk, som feirer det med pomp og munterhet. Dagen begynner med folk chanting bønner og synge jingler og sanger i ros av Herren. Mennesker over hele verden feirer jul morgen på ulike måter, ved å følge sine egne tradisjoner og skikker knyttet til festivalen. På noen steder er gatene dekket med tung snø, i juledags morgen. Det er flott å se i gatene iført snø hvit farge og de vakkert dekorerte utendørs juletrær pryder lokalene av husene.

Juledags morgen er fylt med morsomme og spennende aktiviteter. Folk ville sette opp en liten miniatyr krybbe med litt sand og strå. Krybbe skildrer julekrybbe, det vil si Jesu Kristi fødsel i en stall. Leketøy kyr, sauer og hyrder er plassert inne i krybben. En liten koselig sted er gjort innenfor krybbe, der Jesusbarnet er laget for å ligge ned. Vanligvis små barn i en familie hengi seg i aktivitet med å dekorere manger. Etter at arbeidet er gjort, er bønner resitert og gaver, som ble plassert under juletreet på julaften, er åpnet.

Mange steder, folk legger på nye klær, kratt-clean, dekorere sine hjem og lokaler og gå til kirken tidlig på morgenen av julen. I noen regioner, er en stor prosesjon arrangert av kirken og en parade, som viser fødselen av Herren Jesus Kristus, er organisert tidlig på morgenen. Denne prosesjonen ender til slutt på kirken, der alle samler for bønn. I Kirken er spesielle bønner organisert. Deretter ville menigheten sprer og folk går til sine respektive plasser, for å ha julen morgen frokost.

Den tradisjonelle frokosten juledags morgen består vanligvis av pannekaker, stekt egg, skinke, vin og champagne. Imidlertid kan menyen for frokost varierer fra region til region, som smaker av folket variere. Familiemedlemmer oppfordrer sine nære venner og slektninger for å spise frokost med dem. Etter å ha scrumptious frokost, ville de samle på et sted i nærheten eller hjemme hos verten, å ha det gøy og feire festivalen til jul. Noen av julen morgen aktiviteter kan omfatte å lage vakre håndverk, sang sanger og julesanger.

Juledags morgen feiringen varierer i ulike deler av verden. I Betlehem, den lille byen hvor Jesus ble født, gjør dekorasjoner og festivitas ikke slutte og bli enda mer energisk om morgenen 25. desember. En sterkt kunstig star er satt opp på en stang i sentrum av landsbyen, som viser “ledestjerne” som viste vei til krybbe, der Jesus Kristus ble født. Det spiller egentlig ingen rolle hvor juledags morgen feires, så lenge det gøy, fest og tro ikke opphøre å eksistere, blant folk over hele verden.

Julen Bell Oppskrift
Juletre Topper
Snowman
Julen Window Decor
Mikulas
Juletre Tradisjon
Julegaver til foreldre
Christmas håndverk for tenåringer
Mos Gerila
Jul i juli
Julen Superstitions

Leave a Reply