Julaften

Julen feires med brask og bram på tvers av ulike land i verden. Dagen innledes med julaften, som faller på den 24 desember, og etterfulgt av elleve dager av festivalen, og endte på 6. januar. Julaften har spesiell betydning i feiringen av festivalen. Dagen feires med mye entusiasme av de kristne over hele verden. På julaften, ville folk følge en rekke ritualer og vaner knyttet til feiringen av festivalen. Faktisk er julaften like viktig som den dagen av festivalen. Det holder sosiale så vel som kulturelle betydning, fordi det er på tide å ha komme sammen med familie og venner, og å be til Gud for deres velvære.

På julaften blir husene renset fra topp til bunn, og er vakkert innredet med lys og andre vakre festoons. Barn og unge bli begeistret dekorere husene sine og festlig sesongen innleder en ånd av velvære og tilfredshet. I løpet av ettermiddagen eller tidlig kveld, er massen av Vigil gjennomført. På slaget midnatt, er en Midnight Mass observert av kristne over hele verden, og dermed offisielt markerer starten på julen. Julaften er veldig spennende, men en fredelig tid. Gaver pakket i attraktive gave-wraps er plassert under juletreet, som er vakkert dekorert med lys, ornamenter og søte godbiter.

Planlegging middager på julaften er en tradisjon som fulgte etter en lang tid. Vanligvis er en typisk julaften feiret ved å organisere en familie middag eller en forseggjort måltid. Main parabolen varierer fra sted til sted, avhengig av kulturen, smaken og preferanse så folk. For eksempel kan den tradisjonelle julaften middag består av stekt gås i Tyskland, fiskesuppe og panerte stekt karpe med potetsalat i Tsjekkia og Slovakia, syv typer sjømat i Italia, etc. Ideen er å ha et solid måltid med familien og be for trivsel for alle. Den koselige atmosfæren i hjemmet er nok til å varme opp de strengeste vinternetter.

Hovedattraksjonen og høydepunkt julaften er ankomsten av den berømte og alles favoritt – den legendariske karakter Santa Claus. Små barn henge strømper på ildsteder for gaver og la matvarer for Santa Claus. Barn venter entusiastisk å få et glimt av den legendariske karakter, som bringer med seg julegaver. Julenissen fortsetter å fortrylle unge og gamle, over hele verden. Noen steder, folk holde seg våken til midnatt, for å åpne sine gaver. Det er en tradisjon i enkelte steder, mens det er en trend i andre steder. Tanken er å ha det gøy og spre godt mot, på julaften.

Christmas In Africa
Christmas Tree
Christmas Shopping For Husband
Julepresanger til tenåringer
Easy Julen Recipes For Kids
Jul i Nederland
Julen Mocktails
Mrs. Santa Claus
Julegaver til kjæresten
Christmas håndverk for tenåringer
Top Ten fine julegaver 2012

Leave a Reply