Jul i Tsjekkia

Julefeiringen i Tsjekkia starter dager før selve dagen for feiring. Det er mye entusiasme og vigor blant folk med ankomsten av desember. Festlighet begynner ideelt fra 6. desember, med besøk av St. Nicholas og strekker seg til den Three Kings Day, i januar måned. I Tsjekkia, er St. Nicholas kjent som Svaty Mikalas, som antas å klatre til jorden, ned fra himmelen, på en gylden tau, sammen med sine følgesvenner – en engel, og en pisk-bærer djevelen. Det antas at han bringer gaver til barn som er godt mannered, mens gir hekser til de som handler djevelsk.

Julefeiringen i Tsjekkia
Folket i Tsjekkia følger mange overtro rundt juletider, som er ment å gjenspeile livet, kjærligheten og skjebnen som venter i året som kommer. En slik unik tro som praktiseres i landet gjør jentene å kjenne sin fremtid. Ifølge tradisjonen, den 4. desember, setter en jente et kirsebær kvist i vann. Hvis kvist blomstrer ved julaften, er hun trolig gifte seg i det påfølgende året. I landet, julefeiringen ta en høy 24. desember, som regnes som den mest underholdende dag av alle julehøytiden.

24 desember er fondly kjent som “Generous Day ‘av folket i Tsjekkia. På denne dagen, er vell av maten som serveres som julemiddag, i hver husstand. Selv fattige familier sørge for at deres plate er full av scrumptious delikatesser på denne dagen. 24 desember er også ansett som Adam og Eva navn dag. På denne dagen, folk pynter juletreet med tradisjonelle tsjekkiske julepynt og nyte forbereder overdådig middag. Middag serveres vanligvis etter solnedgang, etter den første stjernen har kommet ut og består av karpe og potetsalat, som kommer etter sopp, surkål eller fiskesuppe.

I Tsjekkia er det vurdert uflaks å komme opp fra bordet før alle er ferdig. Det er også uheldig å dekke bordet for et ulikt antall gjester. Når middagen er ferdig, hengir alle rundt bordet i de syngende julesanger. Deretter familiemedlemmene samles rundt juletreet, hvor barna finne sine julegaver. Mye mot normen, i Tsjekkia, er gaver til barn antas å ha blitt brakt av Baby Jesus, i stedet for Santa Claus. Ved midnatt, folk hodet mot kirken for å delta på midnattsmessen.

I Tsjekkia, strekker julen for to dager, dvs. den 25. og 26. desember, som er populært kjent som den første og andre Christmas Holiday eller julebord og St. Stefans dag, henholdsvis. Mens folk feire med deres nærmeste familie på First Christmas Holiday, på den andre Christmas Holiday, mange sett betale et besøk til sin utvidede familie og venner. Imidlertid er praksisen sakte filtrert bort, som flere og flere mennesker ser på ferie som en ideell tid å slappe av og slappe av sine solsvidde nerver. Uansett være tilfelle, folk fra Tsjekkia gjøre juble og være glade på julen.

Utendørs Christmas Wreath
Julehandelen
Christmas In Finland
Hvordan kjøpe juletre
Julen Charity Gaveideer
Santa Claus
Christmas Parade
Julen Grinch
Easy Julen Recipes For Kids
Jul i Mexico
Julen I Øst-Asia

Leave a Reply