Jul i Sverige

Julen er en av de mest betydningsfulle anledninger feires over hele verden. Det er observert med mye moro og glød, hvor caroling, fest og gave-gi danne en stor rolle. Jul i Sverige trekkes tilbake til det 4. århundre ved Syracuse. Lucia, en kristen jomfru, ofret seg selv for hennes fromme tro på kristendommen. Siden da, begynner svensk jul med Saint Lucia seremonien for å hedre Lucia. Den tradisjonelle Thanksgiving for retur av solen er representert gjennom denne seremonien. Les videre for å vite skikker og tradisjoner svensk jul.

Julefeiringen i Sverige
Svensk jul er mer om tradisjoner, romantikk og vibrancies. Festivalen starter fra 13. desember til mark Saint Lucia dag. Ved daggry, den yngste datteren av hver familie kler seg i hvit kappe, med en rød sash rundt midjen og en eviggrønn krone på hodet. Kronen har høye, tente stearinlys knyttet til den. Hun, da våkner foreldrene og serverer dem med Lucia boller og kaffe eller gløgg. De yngre guttene kjole som stjerners gutter, iført lange hvite skjorter og spisse hatter.

Juletrær er brakt hjem to dager før bare. Stearinlys, epler, svenske flagg, halm ornamenter og små tusser iført røde tasseled caps brukes pynte treet. Husene er innredet med røde tulipaner, Pepparkakor (hjerte-stjerners kjeks) og geit-formet pepperkaker kjeks. Julafton er navnet gitt til svensk julaften. Den julebord er et koldtbord eller buffet som inneholder julskinka eller juleskinke, syltede griser føtter, lutfisk eller klippfisk. Dessert er en spesiell ris grøt, Risgryngrot, som har en mandel gjemt i. Det er troen på at den som finner mandelen i hans / hennes bolle vil gifte i året som kommer.

På julen, en av de venner eller familiemedlemmer kler seg som Tomte eller Christmas gnome, komplett med hvitt skjegg og rød kappe å representere Santa Claus. Svenskene hilse God Jul og (Och) Ett Got Nytt Ar det betyr God Jul og Godt Nyttår til hverandre. Jul i Sverige er en tid for familiesammenkomster og merrymaking. De stikkende lukt av vin og oser fylle opp atmosfæren. Hver stearinlys tent på advent krans gjør den perfekt festival for det svenske folket.

Jack Frost
Christmas Light Dekor
Christmas In Africa
Jul i England
Julaften
Julegave Utveksling
Julen Advent Calendar Ideas
Christmas In Argentina
Jul i Vatikanet
Jul i India
Julen Frukt Barer

Leave a Reply