Jul i Nederland

I Nederland er julen en to-dagers affære, feiret hovedsakelig på 25. og 26. desember. Det er en av de mest etterlengtede festivaler av året og er observert med mye fanfare og entusiasme. Den nederlandske feire denne anledningen ved å dekorere sine hjem og hager. Gatene og butikkene er fantastisk beundret, hver viser en fargerik fasade. Feiringen starter så tidlig som 5. desember. Dagen er markert for å feire ankomsten av Sinterklaas avond eller St. Nicholas Eve. I motsetning til mange andre land, er begrepet Santa Claus å gi gaver ikke er til stede. I stedet, Nederland, St. Nicholas hendene over gaver til alle snille barn.

Julefeiringen i Netherland
St Nicolas Day er en veldig spesiell anledning for den nederlandske, som feirer festivalen med stor herlighet og storhet. På St Nicholas Eve, barn satt ut høyet for Sinterklaas hvite hesten og satte ut sine sko, i påvente av godteri og gaver som de ville få. Den 6. desember dvs. St Nicholas Day, folk feire festivalen med familie og nære slektninger, etter som starter forberedelsene til D-Day eller jul. De nederlandske familier starter med rengjøring og rensing av huset. Når rengjøringen er ferdig, dekorasjoner starter.

Rundt jul, hus, gater og butikker i Nederland ser majestetiske og kongelige i sin nye funnet stilen. Ved juletre, kjent som Paradise treet, folk enten gå for kunstige treet tilgjengelig i butikkene eller kjøpe den virkelige furutrær. Noen mennesker selv bygge tre julen pyramidene og dekorere dem med evergreens og lys. Glass baubles, bjeller og stjerner, små elektriske lys og andre elementer av pryd er også sett på juletre. Skikken med Midwinter Horn Blowing er fortsatt praktiseres i enkelte deler av Nederland, som i utgangspunktet starter på advent og fortsetter frem til julaften.

I skumringen, bønder ta lange horn laget av eldre trær og blåse dem mens du står i brønner. Brønnen, i retur, gir en uhyggelig lyd i samtalen, som sier kunngjøringen av den kommende Kristus. I motsetning til de vestlige landene, er julen feiret på to dager, i Nederland. På den første dagen av julen er juletreet tent med ekte stearinlys. Folk delta bønner i kirken, hvoretter familier samles for å spise middag, på et stearinlys opplyst bord som er dekorert med grønne, hvite og røde tilbehør.

Venison, hare, gås eller kalkun, sammen med Kerstbrood (Christmas brød), Kerstkrans (Christmas Ring) og ulike typer puddinger, serveres i middag. Når den er over, sitter familien sammen og synger julesanger og forteller Jesu fødsel. Den andre dagen av julen er i utgangspunktet en ferie ferie. På denne dagen, det nederlandske folk slappe av og stresse ned selv. Møtende spiller eller gå til restauranten er noen av favoritt aktivitetene de hengi seg i. Alt i alt, er julen i Nederland tid for indulging i skinnhellige praksis og munter gjør.

Secret Santa Party Spill
Julen Kontor Dekorasjoner
Julen Trivia
Julen julestrømpa Ideas
Little Christmas
White Christmas
Personlig Juledekorasjoner
Julen Legends
Modern juletrepynt
Julegave Bringers
Romantiske fine julegaver

Leave a Reply