Jul i juli

Jul i juli er en feiring holdt i juli måned med en julegave tema. Denne feiringen, som en festlig anledning, antas å ha blitt utviklet som et markedsføringsverktøy i vestlige land, som USA og Canada, der sommermånedene, spesielt juli, forblir tørr med ingen stor nasjonal ferie, bortsett fra 4 juli i USA. Utbruddet av varmt vær, kombinert med ingen høytiden, etterlater folk med ingen annen mulighet enn å kreve for kjølig vær og litt moro som minner dem om juletider i vinter. De går glipp av ferien ånd og gave-utveksling med de nære og kjære. Noen mener også at julen i juli feires som en unnskyldning for å ha en komme-sammen med familie og venner. Men uansett dens opprinnelse, folk i dag feire jul i juli ved å kaste parter, etterligne julefeiring ved å synge julesanger, iført Santa Claus kostymer, distribusjon gaver og binging på lekre retter.

Feiringer

Jul i juli feires med mye moro. Her er noen av ideer og aktiviteter du kan nyte denne festlig anledning.

Christmas tema
Gjør det meste av juli julefeiringen ved å etterligne vanlige juledekorasjoner. Hang naturlig størrelse Santa Claus i nærheten av døren. Gjesten din vil elske å se Santa hilse på dem. Pryde huset med kranser, candy canes, Hollies, bjeller og lys. Overrask din gjest ved å prøve ut noe annerledes, sier skrive navn på gjester på en stripe av papir og feste den til stearinlys, Put bjeller osv. julesanger på å opprettholde en ånd av julefeiring.

Aktiviteter for barn
Barn er de mest spent mye. De rett og slett ikke kan vente med å ha det litt gøy og feiring. Gi dem morsomme aktiviteter som vann ballong kamper og vann våpen. Danne en gruppe av barn og synge julesanger for de eldste i nabolaget ditt. Dette ikke bare instills julens ånd hos små barn, men også hjelper dem å vite betydningen av julen.

Binge på Cookies
Jul i juli feiring er ikke komplett uten julekaker og andre leppe-smacking julen herligheter. Forbered julekaker og sukker cookies formet som bjeller, stjerner, Santa Claus og / eller reinsdyr. Serveres gjestene med det beste av dine julekaker, til godteri, sjokolade og drikkevarer spre falske, men likevel overraskende ekte, Christmas glød.

Spill spill
Inviter dine gjester til å spille noen spennende i Santa spill. Spør hver av dine gjester å ta med en boks av gave og skrive hans eller hennes navn i hjørnet av sekstenmeteren. Plassere disse gave esker i en pose og be alle om å plukke en boks fra posen. Alle vil bli glade for å vite hvem gaven de fikk.

Jul i juli er en måte å glemme ukuelige sommervarmen og gjenoppleve den kalde vinteren julen tiden av året. Til tross for markedsføring dagsorden næringslivet, kommer julen i juli som en effektiv måte å ta med familie og venner nærmere hverandre.

Outdoor Juledekorasjoner
Julen Utklipp
Christmas In Belgia
Christmas In Italy
Renessanse julen
Caganer
Victorian juledekorasjon
Julen Resepsjon Aktiviteter
Julen Candy Cane Dekor
Christmas In The Holy Land
Christmas In Mellom-Amerika

Leave a Reply