Jul i juli

Jul i juli er en feiring holdt i juli måned med en julegave tema. Denne feiringen, som en festlig anledning, antas å ha blitt utviklet som et markedsføringsverktøy i vestlige land, som USA og Canada, der sommermånedene, spesielt juli, forblir tørr med ingen stor nasjonal ferie, bortsett fra 4 juli i USA. Utbruddet av varmt vær, kombinert med ingen høytiden, etterlater folk med ingen annen mulighet enn å kreve for kjølig vær og litt moro som minner dem om juletider i vinter. De går glipp av ferien ånd og gave-utveksling med de nære og kjære. Noen mener også at julen i juli feires som en unnskyldning for å ha en komme-sammen med familie og venner. Men uansett dens opprinnelse, folk i dag feire jul i juli ved å kaste parter, etterligne julefeiring ved å synge julesanger, iført Santa Claus kostymer, distribusjon gaver og binging på lekre retter.

Feiringer

Jul i juli feires med mye moro. Her er noen av ideer og aktiviteter du kan nyte denne festlig anledning.

Christmas tema
Gjør det meste av juli julefeiringen ved å etterligne vanlige juledekorasjoner. Hang naturlig størrelse Santa Claus i nærheten av døren. Gjesten din vil elske å se Santa hilse på dem. Pryde huset med kranser, candy canes, Hollies, bjeller og lys. Overrask din gjest ved å prøve ut noe annerledes, sier skrive navn på gjester på en stripe av papir og feste den til stearinlys, Put bjeller osv. julesanger på å opprettholde en ånd av julefeiring.

Aktiviteter for barn
Barn er de mest spent mye. De rett og slett ikke kan vente med å ha det litt gøy og feiring. Gi dem morsomme aktiviteter som vann ballong kamper og vann våpen. Danne en gruppe av barn og synge julesanger for de eldste i nabolaget ditt. Dette ikke bare instills julens ånd hos små barn, men også hjelper dem å vite betydningen av julen.

Binge på Cookies
Jul i juli feiring er ikke komplett uten julekaker og andre leppe-smacking julen herligheter. Forbered julekaker og sukker cookies formet som bjeller, stjerner, Santa Claus og / eller reinsdyr. Serveres gjestene med det beste av dine julekaker, til godteri, sjokolade og drikkevarer spre falske, men likevel overraskende ekte, Christmas glød.

Spill spill
Inviter dine gjester til å spille noen spennende i Santa spill. Spør hver av dine gjester å ta med en boks av gave og skrive hans eller hennes navn i hjørnet av sekstenmeteren. Plassere disse gave esker i en pose og be alle om å plukke en boks fra posen. Alle vil bli glade for å vite hvem gaven de fikk.

Jul i juli er en måte å glemme ukuelige sommervarmen og gjenoppleve den kalde vinteren julen tiden av året. Til tross for markedsføring dagsorden næringslivet, kommer julen i juli som en effektiv måte å ta med familie og venner nærmere hverandre.

Julen Hangings
Kunstig juletre
Jul i Libanon
Saint Wenceslaus I, Duke Of Bohemia
Ded Moroz
Julegaver til menn
White Christmas
Yule Goat
Christmas Shopping For Wife
Mrs. Santa Claus
Julen Bryllupsinvitasjoner

Leave a Reply