Jul i India

Jul i India er kanskje ikke så utbredt affære som i noen vestlige land, men i India, er denne festivalen feiret av det kristne fellesskapet over hele landet med stor iver og glede. Det er en offentlig helligdag, og er også offisielt feiret av presidenten av India på sin bolig. Alle de top notch tjenestemenn Indias regjering tilby gode ønsker til folket i anledning via media. Selv den tradisjonelle festen av julen i stor grad er begrenset til det kristne fellesskapet, har feiringen fått en sekulær skjær med tiden. I flere deler av India, er feiringen av julen sammen med folk av alle religioner og lokalsamfunn.

Julefeiringen i India
Feiringen av julen i India også begynne måneder før ankomsten av festivalen. Som været i landet på denne tiden er også svært hyggelig, festlighetene og shopping også få et løft. Markedet i India tilbyr sine beste tilbudet på denne anledningen. Bortsett fra tilgjengeligheten av tradisjonelle julen elementer til jul i India er også preget av tradisjonelle julesanger ritualer som julesanger, kaker, lys og dekor av juletre. Hele landet, er spesielle programmer organisert på ulike kirker over hele landet.

Bortsett fra den vakkert dekorerte marked, flere misjonærer kjøre utdanningsinstitusjoner i landet også feire festivalen med enorm glede og glød. Også, det er en mid år ferie som også betegnes som juleferie. De ferier begynne like før jul og slutten etter nyttårsfeiringen. Feiringen her blir grand fordi de kombinerer med iver av ankomsten av det nye året.

Vanligvis, på dagen av julen, folk julen brorskap samles i kirken for tilbedelse. Her deltar de gudstjenester og synge julesanger. Det er også begrepet midnatt i India. Faktisk er det en svært viktig tjeneste og har stor religiøs betydning blant de kristne i landet. På kvelden den 24. desember, alle de kristne familiene delta på Midnight masse på de lokale kirkene. Kirkene i India er også dekorert med Poinsettia blomster og lys. Fest er også en viktig del av julefeiringen.

Selv om julefeiringen kan observeres over hele India, skikker for julefeiringen variere litt avhengig av regionen. For eksempel, i motsetning til de kristne i Goa og Nord-India, de kristne som bor i Sør-India dekorere banan eller mango trær i stedet for den tradisjonelle furu. Noen mennesker også dekorere husene sine med olje-brenning lamper (diyas) på hustakene i husene sine. Selv om det ville være interessant for deg å vite at bare 3% av den totale befolkningen i India er faktisk kristen, men i forhold til denne fraksjonen, er fanfare av julefeiringen ekstremt grand i India.

Christmas In Sørøst-Asia
Christmas Tree
Secret Santa Party Spill
Modern juletrepynt
Chilenske julen Bread
Julen Candy Cane Dekor
Jul i Mexico
Julen Legends
Julestrømper
Christmas Shopping For mamma
Julen Stories

Leave a Reply