Jul i Grønland

Julestemning av julen er hovedsakelig knyttet til de vestlige landene, men du kan bli overrasket over å vite at land i nord, for eksempel Grønland, også dele den samme festlig massevis som du finner i vestlige eller europeiske land. Julen er en stor festival på Grønland og feires med mye pomp og show. Familiegjenforeninger, fester, gif utveksling, relishing scrumptious måltider og dekorere hus – alt dette er en del av julen festlighet. Akkurat som i andre land, på Grønland også, forberedelsene til jul begynner dager i forveien. Gatene er opplyst, hus og butikker er sjarmerende festpyntet og nativity scener kan ses i kirker og offentlige områder.

Julefeiringen i Grønland
Med ankomsten av desember, folk på Grønland begynner å dekorere sine hus og butikker. En av de mest fremtredende dekor elementer sett i nesten hver Grønland huset er en julestjerne, tredd på vinduene. Siden landet ligger ved siden av Nordpolen, får det liten eller nesten ingen dagslys. Dette er den eneste grunnen til hvorfor opplyste stjerner er innredet på vinduene i boliger og butikker. Selv om ingen trær vokser så langt nord som Grønland, klarer juletre fortsatt å være en del av festivalen, som laster av dem er importert fra andre land.

Nesten hver eneste by eller åsside på Grønland skryte av å ha en fantastisk bedecked juletre, bortsett fra de som finnes i hjem og kontorer. Disse trærne er dekorert med stearinlys og lyse ornamenter. En av de tradisjonelle grønlandske elementer er selskinn knebukser, kjent som kamiks. De henger ved siden av hverandre på juletreet, med de tradisjonelle hjerter og glitter. Juletre er mest dekorert av foreldrene på kvelden 23. desember. Grønlendere feire julen ved å besøke hverandre, har partene, drikker kaffe, spise kaker, utveksling av gaver, sang julesanger og danse hele natten ut. Vanligvis er modell sleder, en par av polert hvalrosstenner eller selskinn votter utvekslet av mennesker.

På Grønland i tillegg, gir julen måte å nyte og relishing delikatesser. En av de viktige julen må-haves er “mattak ‘. Det er egentlig hval-hud, med en stripe av spekk innsiden. Parabolen antas å smake som frisk kokos, men er for tøft å tygge og er dermed vanligvis svelging. En annen stor julemat element er “kiviak ‘. Det er den rå kjøtt av Alkekonge (en type arktisk fugl), som er gravlagt helhet i selskinn i flere måneder, før den når et avansert stadium av forråtnelse. Spill følger Christmas måltid. Hele familien deltar i julen spill. En unik vanlig praksis som følges i Grønland er det på julen, er det mennene som jobber, mens kvinnene resten. Menn vanligvis ser etter sine kvinner på denne dagen. Så, hvis du ønsker din mann å tjene deg, bare hodet til Grønland på julen!

Christmas In afrikanske Amerika
Christmas Village Dekor Theme
Julen julestrømpa Ideas
Kunstig juletre
The Gift Of The Magi
Saint Nicholas
Juletrepynt
Christmas In Norge
Julegave Wrap Ideas
Jul i Portugal
Hjemmelaget julepynt

Leave a Reply