Jul i Brasil

Kom desember og overalt, synes stemningen å være solte seg i festlig massevis. Parter, feiringer, munterhet og fetes synes å dominere verden scenario og Barzil er ikke mindre. Med ankomsten av desember, er brasilianere kledd i julen festlighet. Men mye mot de normer, julen er en sommerfestival i Brasil, i stedet for å være en vinter rettferdig. Dette er hovedsakelig fordi landet opplever sommersesongen og har høye temperaturer, i løpet av denne tiden av året. Julen er en av de viktige ‘dia de festers “eller festivaler av den brasilianske kalenderen, og feires på den 25. desember. Det antas at selv dyr juble og snakke med hverandre om Kristi fødsel, på denne dagen.

Julefeiringen i Brasil
Siden Brasil er hjem til et flerkulturelt befolkningen, er feiringen av julen ekstremt fargerike og levende. I de tidligere årene, var landet hjem til portugisisk koloni, og det er derfor vi kan fortsatt se noen portugisisk julen skikker der. En av de fremste juletradisjonene er praksisen med ‘Presepio’. Det er populært i nord-østlige Brasil, som Bahia, Sergipe, Rio Grande do Norte, Paraiba, Maranhao, Ceara, Pernambuco, Piauí og Alagoas. Ifølge denne skikken, mennesker skaper en julekrybbe, hvor en seng av halm er forberedt. Dette forguder den første sengen der Jesus sov i Betlehem. Hvert år blir presepios opprettes og vises i kirker, hus og butikker.

Julenissen er kjent som Papai Noel eller far Noel i Brasil. Per legenden, bærer denne gaven-Bringer bor i Grønland og vanligvis silke klær, på grunn av sommervarmen. Julens ånd er sett overalt i Brasil, rett fra veier og butikker til hus. Hver eneste stedet er vakkert beundret med friske, fargerike blomster. Med klokken slående tolv, fyrverkeri gå av himmelen, skaper en slående panorama av lys. Bortsett fra den imponerende fyrverkeri, de fleste store byer i Brasil, som Brasilia, San Paolo og Rio de Janeiro, har store juletre av elektrisk lys, som er en visuell godbit for folk. Folkedans og sang er de andre felles aktiviteter praktiseres i landet.

På slutten av julen, brasilianere delta på “Missa do Galo ‘eller Midnight Mass Deretter, folk nyte et overdådig julebord eller ‘Ceia de Natal “, som omfatter kalkun, skinke, farget ris og fantastiske grønnsaker og frukt retter. Noen enda hodet til stranden for å nyte en avslappet sen kveld. 25. desember, brasilianere pleier å våkne sent på ettermiddagen og delta på hellige masse. Kort sagt, ser bort snøen og fallende temperatur, julefeiringen i Brasil er mer eller mindre det samme som resten av verden. Feiringen fortsetter till den første uken av januar. 6. januar, brasilianere feirer ‘Three Kings Day’. Per generell tro praktisert i landet, er det antatt å være den dagen da tre vise menn besøkte Jesus for å bringe ham gaver.

Julen Innendørs Dekor
Legend of Drummer Boy
Julen Handmade Stocking
Little Christmas
Julen leker for småbarn
Julen Wreath
Julehilsener
Julen Prayers
Julen Candle Crafts
Vintage Christmas Tree Dekorasjoner
Christmas In Sørøst-Europa

Leave a Reply