Heat Miser

Den lille trollet som karakter, kjent av barn verden over for sin kokende sinne, kalles Heat Miser. Han kan smelte alt rundt ham med touch sin og er halvbror av Snow Miser som selv har spesielle krefter. Legenden sier at varmen Miser en ansvarlig for all det varme været rundt oss, mens snø Miser har evnen til å holde temperaturen på frysepunktet. Ifølge populær legende, er Mother Nature mor til Heat Miser. Han beskriver seg selv i en populær sang og sier at uansett hva han berører smelter, selv de tingene som bør teoretisk ta fyr. Med touch hans alt smelter og blir til smeltet lava. I motsetning til sin bror, han har ikke makt til å gjenopprette objekter han berører. For eksempel, hans bror, kan Snow Miser gjenopprette noe tilbake til normal tilstand etter at den i is / snø. Les videre for å finne ut interessante fakta om Heat Miser og hans eventyr.

Heat Miser julen Legend
Tegnet av Heat Miser stammer fra 1974 TV-spesial serie for barn som kalles «The Year Without A Santa Claus ‘. Denne historien er en filmatisering av en bok, skrevet av Phyllis McGinley i 1956. De to brødrene, dvs. Heat gnier og Snow Miser, er en del av tomten der begge er to motsatte krefter Mother Nature og er stadig i tottene på hverandre med hverandre. Men tvinger Mother Nature dem inn i en forsoning og gjør dem arbeide sammen for å nå felles mål. I filmen, ønsker Mrs. Claus South Town i USA for å oppleve snø, denne byen skjer for å være Heat Miser rike. Som en avtale, spør Heat Miser Snow Miser å overgi kontrollen over Nordpolen og betro ham med ansvaret. Irritert med etterspørselen sin, nekter Snow Miser og klager til Mother Nature. Heat Miser er også kjent for å produsere intens varme fra hendene og munn som tar form av flammer, lyn, brann bjelker, baller av varme og selv spytte ild. Han mener at hans mor favoriserer hans stebror mer enn ham, og dermed føles neglisjert. Han mener også at selv julenissen er partisk mot snø Miser. Kontrollere værforholdene over hele verden, han bor med sin hær av tilhengere inne i en vulkan. I filmen blir tegnet av Heat Miser spilt av skuespilleren George S. Irving. I 2008, kalt en oppfølger, ‘A Miser Brothers’ Christmas ‘, ble sluppet der brødrene komme sammen for å redde julen fra den brennende natur nordenvinden.

Heat Miser Song
Jeg er Mister Grønn jul
Jeg er Mister Søn
Jeg er Mister Heat Blister
Jeg er Mister Hundred and One
De kaller meg Heat Miser,
Uansett hva jeg trykker
Begynner å smelte i clutch min
Jeg er for mye!
Mange takk!
Jeg vil aldri se en dag
Det er under seksti grader
Jeg vil heller ha det åtti, nitti, hundre grader!
Oh, noen liker det varmt, men jeg liker det veldig varmt! Hee hee!

Heat Miser er portrettert som en morsom utseende karakter med oransje farget hår og røde støvler. Nesen er rosa, og han bærer morsomme, Hawaii skjorter. Både snø Miser og Heat Miser er populære Christmas Legends, og vil fortsette å være det.

Romantisk Christmas Vacation
The Christmas Goat
Kunstig juletre
Julen
Yamal Iri
Victorian juledekorasjon
Julegaver til far
Christmas In Russland
Julen Quotes
Christmas In Sør-Amerika
Little Christmas

Leave a Reply