Gryla

Julen er en tid av legender, dikt, julesanger og historier, folklore og myter. Det er mange populære figurer i disse historiene knyttet til julen og de fleste drar på sin årlige tur i løpet av denne sesongen. Noen av dem er opptatt med å distribuere gaver, mens noen andre er onde og beryktet. Gryla er en slik karakter, en ogress, som elsker å ha menneskelig suppe laget av slemme barn. Hun kommer fra islandske fjell, hvor hun bor med sin familie, og setter av for jakten henne for barn under jula, gjennom hele Island. Det er sagt at hun har en fantastisk hørsel kapasitet og hun kan høre stemmen til de barna som opptrer skøyeraktig. Selv om hun var et mareritt for islandske barn, var hun en dings for foreldre som brukte hennes navn for å gjøre sine barn oppfører seg bra når de ble steinhard. Men gjorde utstrakt bruk av denne karakter barna virkelig redd som blir bedt regjeringen om å mandat folk til å slutte å bruke navnet hennes for å skremme barn. La oss ta en titt på hva som kjennetegner denne islandske ogress.

Gryla av Island

Historie
Gryla er en ogress i den islandske folklore og er assosiert med jula. Hun elsker å spise menneskelig suppe, laget av barn, typisk de dårlige. Hun bor i en hule i Dimmuborgir lava felt, i fjellene på Island med sin familie som inkluderer hennes mann, en lat troll som heter Leppaluoi, hennes tretten barn kjent som Yule Lads og hennes djevelske katt. Yule gutter er veldig rampete og stjele fra de nærliggende husene og også trakassere folk på flukt. Senere, under påvirkning av Santa, utviklet de gode kvaliteter og nå blir de behandlet som den islandske versjonen av Julenissen. Gryla sies å ha giftet seg tre ganger og Leppaluoi er hennes tredje ektemann. Hun finner også nevne i Snorre Sturlason sin trettende århundre Edda.

Utseende
Gryla, å være en ond kvinne, har gruoppvekkende funksjoner som hover, horn, store ører, rynkete ansikt, fremtredende nese og hale. Hun har en samlet stygge utseende som er gjort enda mer skremmende med hennes unappealing svart, shambolic hår som vanligvis er dekket med et skjerf eller en lue. Hun bærer en stor sekk til å lagre de kidnappede barn.

tegn
Gryla blir framstilt som ond kvinne som er fastidiously avhengige koke og spise rampete barn som hun kidnapper. Hun har en utmerket sans for å høre som gjør henne til å identifisere barn som har vært rampete hele året. Hun setter av for henne årlige tur i julen og kidnapper alle de slemme barn. Foreldre pleide å true sine barn med hennes navn når de misbehaved.

Gjeldende Scenario
De folkloristiske tegnene den onde damen Gryla og hennes barn ble brukt av foreldre som en praktisk metode for å skremme barn. Men i 1746, forbød myndighetene foreldre fra truende barn ved hjelp av disse tegnene. Gryla er en populær folklore figur på Island og hennes legende vises i mange sanger, dikt, historier og skuespill. I noen av disse verkene, dør Gryla mot slutten.

Julen Holly Dekor
Julen leker for tenåringer
Julen Window Decor
Julen Tegn
Julen Fudge
Christmas In Sørøst-Asia
Julegaver til lærere
Christmas In The Holy Land
Yule Goat
Juledekorasjoner
Christmas Parade

Leave a Reply