Gothic Juledekorasjoner

Julesanger, bønner, fester, Santa – disse er fremtredende symboler i julen. År etter år, folk følger de samme tradisjonene. Mens tradisjon fungerer for mange mennesker, få litt lei av de repeterende feiringer. Det er naturlig at du lengter etter en forandring for å gjøre denne festivalen mer interessant. Hva med å legge en ekstra smak til denne julen ved å velge noen ukonvensjonelle temaer? Det kan se veldig utradisjonell og du bør være forberedt på å møte enorme motstand, men hvis du kan trekke den av da, ville Gothic Christmas tema være virkelig en annerledes opplevelse. Du kan legge mørke elementer til alt fra trær til pynt, gaver og til og med til julen oppskrifter. Ikke få forvirret med denne ideen for du er ikke den første personen til å gjøre dette. Det er en økende popularitet for gotiske dekor og det er nok av Gothic julepynt tilgjengelig i markedet også. Du kan også bruke din Halloween igjen over til å lage en gotisk tema. Her er noen interessante måter å lage en gotisk tema for denne julen.

Gothic julen dekorasjon ideer

Spooky Christmas Tree
Det første skrittet for å skape en gotisk Christmas tema er å ha en Spooky juletre, som danner midtpunktet i våre gotiske julefeiringen. Ferdige gothic juletrær er tilgjengelig overalt, men du kan prøve å lage en. Du trenger en gammel, tørr juletre for dette. Kle av nålene fra den og enten la treet som dette eller male det med svart fargetone. Unngå å bruke farget lys og dekor på den, i stedet bruke svart lys og pyntegjenstander. Du kan henge alle de skumle samleobjekter du har samlet over tid, på denne juletre. Hold en skremmende maske eller en hodeskalle på toppen av juletreet i stedet for den tradisjonelle Christmas Angel.

Stearinlys
Stearinlys, i dette tilfellet også, faller inn under kategorien ‘uunnværlig’. Få svarte eller røde lys til å legge ekstra gotisk smak til dekor. Surround disse lysene med ferske eviggrønne sprigs. Du kan også plassere disse lysene inne i en tallerken og omslutter den med røde tyttebær, kristtorn bær, små svarte steiner eller svart-fargede eviggrønne sprigs.

Spooky Ornaments
Du kan lage skumle ornamenter Ved å resirkulere plast leker eller Halloween venstre-overs. En enkel metode for å lage en gotisk innredningen er å lime strenger eller bånd på til plast skjeletter, gummi flaggermus, skumle samleobjekter etc. og legge dem på treet og andre steder som dører og vindu behandlinger. Hodeskaller, gresskar, spøkelser, etc. gjør for gode gotiske hjem dekor. Oransje og lilla lys ville være tilgjengelig under Halloween. Samle dem og bruke det samme å lage gotisk belysning til jul.

Tips for å lage tilpassede Gothic Christmas Decor

Julen Wishes på flere språk
Outdoor Juledekorasjoner
Julebord
Julepresanger til tenåringer
Tradisjonell juledekorasjon
Julen Stories
Personlig julestrømper
Julen Resepsjon Aktiviteter
Julegave kurver
Julen Utklipp
Legend Of Christmas Stocking

Leave a Reply