Ghost Of Christmas Present

The Ghost of Christmas Present er en viktig karakter i «A Christmas Carol”, en av de mest populære Christmas noveller skrevet av den produktive engelske forfatteren Charles Dickens. Ånden ligner Father Christmas, en av de ånder fra lokal folklore, til en viss grad. Etter besøket ved Jacob Marley og Ghost of Christmas Tidligere var Ghost of Christmas Present den andre av de tre ånder som hjemsøkt gnier Ebenezer Scrooge slik friste ham til å endre sin gjerrige måter. Spøkelset viser Scrooge i dag jovialities og feiring rundt jul. Spøkelset er avbildet som en blid ånd og hans Ho, ho, ho ler, er typisk til Santa Claus. På slutten av reisen, formaner spøkelset Skrue og advarer ham mot ønsker og uvitenhet. Han forsvinner forlate Skrue til å tenke om sine erfaringer. Fortsette å lese og ta fatt på reisen som Scrooge laget med denne ånden.

Julen Ghost

Utseende
Som beskrevet i Dickens roman, «A Christmas Carol», Ghost of Christmas Present synes å Scrooge som en lystig gigant med mørkebrune krøller. Ånden er beskrevet iført pels-lined grønn kappe og kristtorn krans sett, med skinnende istapper sitter på hodet hans, og også bærer en stor lommelykt. Han hevder at han har hatt mer enn 1800 brødre. Han besitter også evnen til å endre sin størrelse til å passe inn i alle rom. En slire som dingler rundt livet bærer ingen sverd og er en skildring av fred på jorden og goodwill mot menn.

Rolle i “A Christmas Carol”
The Ghost of Christmas Present tar Skrue på en reise for å vise saker som de er i dag, og acquaints ham med glede og festligheter av julen. Han viser ham en hyggelig marked der folk blir sett gjøre innkjøp til jul middag. Han tar også Skrue til huset Bob Cratchit, Skrues dårlig kontorist, som er å ha julebord stek gås, med sin fattige familie, med lite penger som Skrue betaler ham.

Deretter viser spøkelset Scrooge julebord som han ble invitert av sin nevø, Fred. Ånden viser Scrooge, hvor Fred og vennene hans spiller party-spill, etter deres julemiddag og er helt oppslukt i festlighetene og feiringer.

Til slutt, advarer spøkelset Skrue mot ønsker og uvitenhet. Han advarer også ham en farefullt liv som han ville ha til å lede hvis han ikke reparere hans veier. Så snart møtet er over, Ghost of Christmas Present blir til et skjelett, som snart blir en haug av aske. Da, som klokketårnet slår 12, betaler neste ghost besøk til Skrue.

Skildring i filmer
A Christmas Carol har vært en av de mest populære Christmas noveller og dens karakterer, inkludert Ghost of Christmas Present, har gjort flere opptredener i TV-serier, filmer og dramaer siden utgivelsen. 1988 komedie film SCROOGED skildrer Ghost of Christmas Present som en fe. I 1999 film med Patrick Stewart, Ghost of Christmas Present var ganske lik illustrasjonene i Dickens versjon.

Les de ovennevnte linjer og lære hvordan Ghost of Christmas Present lokker Skrue til å endre og bli en sjenerøs og lystig sjel.

Ded Moroz
Christmas In Africa
Grinch
# Funny julen Meldinger
Romantisk Christmas Vacation
Utendørs Christmas Wreath
Julen Hangings
Christmas Songs For Kids
Julegaver til menn
Gamle julefeiringen
Julen Candy Cane Dekor

Leave a Reply