Ghost Of Christmas Past

The Ghost of Christmas Past er en viktig karakter i en av de mest berømte julen romaner, A Christmas Carol, skrevet av den strålende engelsk romanforfatter, Charles Dickens. Historien skildrer Ghost of Christmas Past som den første av de tre åndene som, etter besøk av Jacob Marley, hjemsøker gnier Ebenezer Scrooge slik friste ham til å reparere hans veier. Mr. Scrooge har en spesiell motvilje til jul og skjenner de som feirer det. Denne ånden tar Skrue til julen scener tilhører dagene av hans barndom og ungdom, som vellykket rører den gamle gnier er edle og anbud følelser ved å minne ham av tiden, da han var en lykkelig troende av julestemning. Romanen ble en umiddelbar suksess, og siden den gang har Ghost of Christmas Past gjort flere opptredener i både filmer og TV-serier. Men synes måten det fremstilles å variere i nesten hver av skinn. Kjenn Ghost of Christmas Past bedre gjennom denne artikkelen.

Ghosts Of Christmas

Utseende
Dickens novelle beskriver Ghost of Christmas Past når han besøker Skrue som en hvit-robed, androgyne skikkelse middelalderen. Det er vist med en lynrask lys på hodet, som minner om et stearinlys flamme, og bærer et metall cap, laget i form av et stearinlys brannslukningsapparat. Men i de dramatiske versjoner av historien, er spøkelset ofte avbildet som en kvinne. Dickens brukte bare det å beskrive Ghost of Christmas Past hele novella hans. På ett punkt, tilbyr han selv en nysgjerrig beskrivelse av det å være nå en ting med en arm, nå med det ene beinet, nå med tjue ben, nå et par bein uten hode, nå et hode uten kropp: hvorav dissolving deler , ingen disposisjon ville være synlig i den tette tungsinn hvor de smeltet vekk.

Rolle i “A Christmas Carol”
The Ghost of Christmas Past tar Skrue på en reise av sin fortid og viser ham sin gamle kostskole hvor han bodde alene, med bare bøkene hans, mens hans venner pleide å besøke sine hjem for å feire sine juleferien. Ånden tar deretter gnier til dagen, som hans elskede lillesøster Fan plukket ham opp fra skolen, etter gjentatte ganger ber om hans gjenkomst. Han er også tatt tilbake til den tiden da han jobbet som lærling til Mr. Fezziwig. The Ghost of Christmas Past også tar Skrue til dagen i sin ungdom da, frustrert av hans voksende besettelse med penger, valgte hans forlovede Belle å avslutte forholdet. Til slutt viser Ghost da han hvordan hans ex-forlovede giftet og tilbringer sine dager i lykke med sin mann. Etter denne visjonen gjør Scrooge, rasende, Ghost of Christmas Past forsvinne med luen og finner seg liggende i sin seng.

Skildring i filmer
Etter offentliggjøringen av A Christmas Carol, har Ghost of Christmas Past gjort flere opptredener i filmer og TV serier. Imidlertid skiller fremstillingen av spøkelse vesentlig og det har blitt vist både som mannlige og kvinnelige. For eksempel, i 1938 Alan Hart versjon av A Christmas Carol, er Ghost viste som en sjarmerende ung kvinne som ligner en engel. Mens det i 1951 filmen A Christmas Carol, er Ghost portrettert som en eldre mann. I 1962 animerte TV-spesial, Mister Magoo er Christmas Carol, er Ghost avbildet som en ung, liten, androgyne figuren.

Gå gjennom de ovennevnte linjer og lære hvordan Ghost of Christmas Past bidro smelte hjertet av gnier Scrooge og hvordan det har blitt kjent siden.

Julekaker
Julestjernen dekorasjon ideer
Julen Dyr
Siste liten-Juleundersøkelse
The Legend Of Stork
Juletre Tradisjon
Julen Books
History of julen
Julen Handmade Stocking
Julen Cruise
Julen Wreath Design

Leave a Reply